- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Barell #27482 üzenetére
Ritka akcióktól eltekintve kizárt a <4k ár újonnan..lőjj egyet apróból.
Vagy ha kell az EFLC is, akkor vedd meg egyben jóárasítva, ~9kért.
Viszont, ha az adatlapodon látható 8600GTd van, inkább felejtsd el..
Valami combosabb, min.512es G92 kell alá, a 8600GT durván kevés. -
Speed®
titán
válasz
CsiguszMaxim #25682 üzenetére
A ráfizetés nélküli cserét meg tudod oldani egy E8400->Q8300 váltással is. Az mondjuk igaz, hogy itt aprón, nem új, garis cuccaid lennének. Ellenben azt sem fogod megbánni, ha egy X2@X4 megoldást szerzel be..én sem bánom a cserét, azonos órajelen ráver a Q8300ra picivel a Deneb a több cache miatt, jobbak a min FPSek is. Más kérdés, hogy a Q8300 3.33GHzen elrohangált 1.25Von, ennek meg 3.3mon elkél az 1.4V..de nem melegszik durván, úgyhogy had egyen.. Hosszútávon meg nyílván jobb alternatíva az AM3, a RAMárak miatt is, meg ugye X6 és társai..lesznek még procik bele.
Videókártya fronton más a szitu, ott elég nehéz a 4830hoz hasonló ár/teljesítményű alternatívát találni..talán az egyetlen a GTX460/768.. -
Speed®
titán
válasz
Runner_fxr #25054 üzenetére
Háló!
GTA4 nem a proci miatt néz kis szarul..Quad nélkül nem csak ronda, lassú is.
Vidkariból kell neki combosabb..nálad az 512es 4850 limitál, a GTA4 ilyen
GTS250/1G sajnos jobb megoldás.. Persze egy GTX260, netán GTX460 jobb..
De nyílván az ár sem mindegy, szóval használtan egy 216SPs darab jó lehet..
Nyílván itt most a GTA4ről beszélek, ha valakinek az kell, hogy ez jól fusson..A kis Q8300ammal elleszel még egy darabig, főleg ha majd veszel rá hűtőt ;p
Jelenleg 3GHzen egy Q9550 hoz, ha felmész 3.4 körülre (tuti), Q9650+ szint.
Mellette van 4GB memóriád, ami bőven elég, már csak vidkarit kell cserélned.
Azért fullHDhoz jóval combosabb megoldások illenek..GTX460/1G vagy 5850.. -
Speed®
titán
válasz
Dj Dekko! #25008 üzenetére
Jól ki van találva..így egyidejűleg nem lehet több gépre felrakni elméletileg, vagy legalábbis nem funkcionál 100%osan..bár nem próbáltam. Valamivel muszáj védekezniük..nem mintha a warezhuszárokat meghatná.
Én a helyedben nem hagynám veszni, de te tudod. Eredeti számla stb. bemutatása után helyre tudják állítani legjobb tudomásom szerint -
Speed®
titán
válasz
hülyegyerek #23919 üzenetére
A hiba a ön készülékében van. Nálam Q8300+4830 kombóval is jól futott. A Q6600+GTX260 elég komoly alap a 30 feletti FPSekhez..valami más a gixer. Talán a "megszereztem"..virágbolti, vagy eredeti példány?
-
Speed®
titán
válasz
fsb1000 #23895 üzenetére
A gazdasági világválságban galád módon jó áron eladtam a 2x2es kittemet.
Lett helyette jóárasított 2x1 kitt meg jött egy gépbővítésből ingyen 2x512 ;p
Nekem megérte a dolog, 10kt kiszedtem a gépből és nem lett sokkal trébb.
Igazából sehol nem éreztem változást, eddig 32bites OSekkel nyomultam..
Majd most, hogy bepattan az X2, valszeg rákényszerülök a 64bitre váltásra. -
Speed®
titán
válasz
HaZsolt #23891 üzenetére
4 mag eddig is megvolt neki, csak az 512MBos vidkarikkal nem tudtam kiszolgálni kényét-kedvét..úgy döntöttem, ha már ~40et rászánok a dologra, akkor nem GTX260/5770 lesz a választott..mindkettőt megeszi reggelire az X2..
Scholes9
Remélem ezt a Liberty 400Wra értetted..én bízok benne..a legjobb táp ami itthon van ezen kívül, egy 550es Coolink..szerintem még gyengébb is
Mondjuk ha minden kötél szakad, bekötöm only VGAra, azt tuti bírná. -
Speed®
titán
válasz
rup1u5 #23864 üzenetére
Hát én nem várok tovább, megegyeztem egy példányra, 7végén hozzájutok.
Csereberével, adok érte egy P45+E4300+4850 triót, ami nekem 40ben volt..
Úgy vagyok vele, hogy legrosszabb esetben is csak eladás van, bukta nem.
Nagyon kíváncsi leszek, mit produkál..Q8300@3GHz, 3GB RAM..jó lesz-e?
Nomeg az is érdekes lesz, besír-e a 400as Liberty..2x20A csak elég neki ;p -
Speed®
titán
válasz
Scholes9 #23862 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy GTX260al jól szalad..kérdés az, hogy a 4850X2 is elég-e arra, amire nekem kell..mert egyébként más játékokat figyelembe véve nem vennék GTXet..durca az X2 ha rendesen megy a CF.
Monitoron 1280x1024/1440x900, TVn 1366x768 amit tele kéne köpni pixelekkel. Az a para, hogy minden más játékban végülis bőven jó a húzott 4850 is..Ha már kiadok +20kt, ugorjak bele egy nem szimpi kártyába? Valahogy sosem csíptem a GT200akat..monumentális dögök. A 4850X2, főleg 2x1G RAMmal inkább adja az érzést, ha VGAról van szó..tudom, fogyaszt, lassú is lehet, de sokszor hozza a GTX285/HD5850 szintet, és kuriózumnak tartom, nem mindenki hajt ilyet.
Asszem az lesz, hogy beújítom az X2t, max lecserélem GTXre, ha nem oké..Thx az infót azért ;p
-
Speed®
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #23858 üzenetére
Jókor..kicsit növelte volna az eladásokat, ha a forgalmazó anno kapásból honosítva hozza ki itthon..de sajnos nem divat a húzóneveknél :S
Keresztkérdés a topiklakókhoz:
Azonos árat feltételezve GTA4et szem előtt tartva GTX260/216SP/896MB vagy 4850X2/2GB? Nem sokan használják itt utóbbit, viszont engem "izgat" mit tudhat..TTomax anno a 9.7es Catalysttal tolta, az nem ma volt..
Fizukor aktuális a váltás, jelenleg 4850/512, eldöcög vele, de nem az igazi.. -
Speed®
titán
Nem illik, de azért beírom a célközönségnek is: GTA4+EFLC eladósorban.
Más élvez prioritást jelenleg, később ráérek majd megvenni, ha multiznék..
Ha valaki véletlenül szeretné legális felhasználóvá fejlődni, privizzen rám ;pBocs a "direkt marketingért", mindenkinek jó szórakozást a továbbiakban!
Hogy picit on is legyen a dolog: nemrég cseréltem egy időre 4850/512ről egy 512es 8800GTSre..GTS250 órajeleire húzva a 3GHzes Quaddal 3GB memóval zavartalan a játékélmény, nincsenek villogó textúrák és zavaró lassulások. Szóval annyira nem tragédia a gépigény, így a sokadik patch után.
-
Speed®
titán
válasz
Scooby Dou #23656 üzenetére
Monitorozd a memóriahasználatot valamivel, val'szeg akkor telik be a 2GB.
-
Speed®
titán
válasz
Scooby Dou #23650 üzenetére
De, a konfiggal van a gond, konkrétan a RAM mennyiségével és a proci órajelével is..bővíts legalább 3GBra és a procit pöcköld fel 7x400ra kezdésnek, rögtön értékelhetőbb sebességgel fog futni.
A HD2900(Pro/XT?) ha 512MBos, annyira azért nem tré, bírnia kéne..persze nem mindegy milyen felbontás/részletesség mellett próbálod#23654
Az a Pro 512MBos gondolom, de 256 vagy 512 bites megoldás? Pici tuningot az is elbír, ha van tápod hozzá,ne sajnáld, jól jöhet a +kakaó.
Egyébként mondom, RAM és prociórajel, a VGAn segítesz a low beállításokkal, de a RAMon ill. a procin sajna nem igazán. Nálam az alapon (1.8G) járó E4300al tré, viszont 3GHzre felpöckölve egész korrekt, főleg most, friss patch után. 2GB memóval nem próbáltam, de tudom,hogy hajlamos swappelgetni ennyivel. -
Speed®
titán
válasz
MPowerPH #21871 üzenetére
Nem 8ért kell venni, hanem 5ért, és ennyiért megéri szívni..kizárólag akkor mondjuk, ha van egy stabil multis társaság és jókat lehet gammázni. Nálam a telepítési/regisztrálási hercehurca verte ki a biztit mikor megvettem.
Optimalizálás..azt minek..majd veszik a népek az i7+5870et és máris hasít :S -
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Speeder985
Gyakorlatilag akiknek a neve az 1. hsz.ben szerepel, azok aktívan játszanak is?
Nagyobb lélegzetvételű (10+ fő) partikat szoktatok csinálni? Beugranék 7végén.. -
Speed®
titán
válasz
Colosseus #21676 üzenetére
Köszi, de megcsináltam egy új WLive IDvel mielőtt felnéztem volna ide..jól meg van kavarva ez az egész..legszívesebben előkaptam volna a virágbolti verziót.
Node..megvan. Szóval hajlamos lennék egy kis össznépi ökörködésre, ha ti is.
Voltam bent egy free matchben..hát, elég elszomorító volt..cheater hegyek
Gondolom zártkörű rendezvény keretében kicsit kultúráltabb az egész..elkélne.Mikor szoktatok fent lenni, ill. hogy talállak meg titeket? SC Friends erre való?
-
-
Speed®
titán
válasz
rup1u5 #21399 üzenetére
Hát, ipiapacs-szivacs..szét van már bontva/el van adva az a masina..innentől érdekes lesz a dolog, remélem nem szívunk és menni fog nálam az új HWen.
Mekkora egy ökörség ez amúgy..csak azt szivatják aki megvenné eredetiben.
Köszi az infót újfent, ha minden jól megy, hamarosan jelentkezek a játékban.. -
Speed®
titán
válasz
rup1u5 #21383 üzenetére
Kösz az infót, sry, hogy nem az 1. hsz.el kezdtem..rohanás mindig.
Éppen folyamatban az informálódás, viszont van egy keresztkérdés:
Mi történik akkor, ha nem volt revoke (srác állítólag fél órát játszott)?
Már úgy értem, attól még nálam utána menni fog rendesen és miután 1x felmászott, már revokeolhatom/telepíthetem ahányszor akarom, vagy az van, amit az 1. hsz. ír, miszerint revoke nélkül 10 telepítés és multinak kakukk?
Utóbbi esetben elállnék a vételtől..túl sűrűn változtatok a gépemen.. -
Speed®
titán
Hye evribodri!
Tervezem a játék megvételét, multis célzattal, mire kell figyelnem, ha használtan jutnék hozzá? Úgy értem létezik banolt serial meg ilyesmi?
Illetve a szériaszám alapján ha egyszer be lett regelve egy adott nickre/mailre és én most a sajátomon szeretném aktiválni, mire számíthatok?
Már úgy értem, ha esetleg a régi tulaj nekiállna használni a serialját, ban? -
Speed®
titán
válasz
TazLeacher #8969 üzenetére
Próbáld alapra tett vassal is, hátha az OCt nem komázza..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- macOS PC-re
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest