- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Az AMD kártya miatt elég nehéz eset lesz. Azért nem menthetetlen, mert én Nvidia GT635M-en játszok, ami teljesítményben megegyezik, de azért az AMD és a GTA 4 ősellenségek.
Én beraknék mindent medium-ra, felbontást maxra, aztán játszanék, és állítgatnám, amíg nem lesz jó.
-
icons
addikt
Valami külső programot használtál?
Amit én ismerek (nem GTA specifikus): vannak Game Boosterek, pl Razor/Razer, amik azt csinálják, hogy leállítanak pár előre meghatározott programot, kikapcsolják a frissítést, stb. És ezzel tényleg képesek 4-5fps-t nyerni (esetleg többet is). Skype, utorrent, ilyesmiket kapcsolnak ki (nekem semmi más nem futott, de minden mást is, ami nem létszükséglet).
-
icons
addikt
a) használd ugyanazt, amit annyi időn keresztül kiteszteltél (gondolom részben emlékszel rá)
b) olvass vissza pár kommentet, vagy használd a keresőt. VoidXs nemrég nagyon jól leírta a lényeget
c) ülj le, és próbálgasd, ennél jobb szerintem sose lesz.
d) ja, AMD VGAn nem fut a legjobban... sőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest