Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát sejtettem, hogy Kína, de egyébként ez gáz. Reméljük ide nem jutott el

a pascalos GT 1030 vagy 1.5x erősebb mint ez a Kepler. Bár mondjuk a GK107 sem rossz. Laptopban van nekem SLI-be, elég jól vitte a dolgokat. Az az időszak amikor még az SLI működgetett
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát igen az gáz, ha random webshopok hülyeségeket irogatnak
Én itt gyártó weboldalára meg termék dobozra gondoltam.
A Vista-s 1.0 WDDM elvileg csak akkor támogat több adaptert ha ugyanazzal a driverrel működnek, különben letiltja az egyik vezérlőt. Lehet ezért nem sikerül befele üzemelnem FX 5200-at mert csak WDDM 1.0-s drivere van és van egy integrált intel IGP az alaplapon
Igazából Windows 8 óta már kell dx-es hw-es gyorsítás a Windows-nak. Ha nem lenne meg, akkor elkezdi WARP-pal CPU-ból számolni. Látható, hogy Win 11 elindulgat régi hw-eken is de eléggé dobálják kifele a régi cuccok támogatását. Simán el tudom képzelni, hogy a sokadik verzió csak WDDM 2.0 driverrel és dx12 "támogató" kártyával indul majd csak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest