- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GT730-ra dx12-őt ír amazon. [link]
Korábbi windowsokkal ilyen nem volt azaz talán win7-nek az areohoz kellhetett dx9 de azon kívül nem emlékszem ilyenre.
Vista és 7-es elment XP driverekkel azaz igazából akár milyen dx7-8-9-stb kártya jó volt.
Win10 nek volt a minimum a dx9, wddm.
Win11-nek pedig elvileg dx12 gyakorlatilag meg wddm driverrel ugyan úgy dx9-es kártya. Habár legutóbb használtam NVS450-est win11-hez és kékhalálozott ha a második gpu is aktív volt rajta. Szóval ott valamit azért variáltak de ott sem a dx-el hanem a wddmnél a túl alacsony verziós (vistás) nem teljesen stabil.Kepleres 1030-ast csináltam régen egy 640-est moddolva, talán retró topikban meg van valahol. Kínában volt leginkább amikor kevés volt a GPU. Azt gondoltam hogy fake, de 1030-as drivere rámegy, pontosabban az inf-ben külön van kepleres 1030-as szóval nem fake és valódi nvidia kreálmány.
na megtaláltam az enyémet
Itt a GPU-Z-nek fake-t kellene írnia, de nem írja mert a driver is elfogadta gt1030-asnak.A gond az hogy szoftveresen meg kepler már nem támogatott így hiába pascal számozása van az új driverekbe már nincs benne a kepleres 1030-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest