Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol01
tag
Ezt a pilótát nem én vásároltam, az előző szezonba jelentkezéskor kaptam!Most még 12 futamra szól a szerződése, mert hosszabbítottam neki!Ha érdemes vele foglalkozni akkor fejlesztem, ha nem, akkor 12 futam után keresek mást!Most már nem akarok vele szerződést sem bontani, mert anyagilag nem állok túl jól!Nem lenne szerencsés egy új versenyzőt ilyen rossz körülmények közé felvenni!
Amúgy meg vagyok vele elégedve!A verseny tempója nem rossz, bár még csak 4 pontot hozott nekem!Vannak olyan futamok amikor hiba nélkül végig tud menni, nincs megcsúszás, nincs törött szárny...stb. !
Szóval ha az időmérőn tudok javítani és a taktikám is jó, akkor simán tud menni a csoportomban lévő jobb pilótákkal!Legalább is a versenyen mutatott köridejei alapján!
Amúgy most volt egy nagyon rossz futamom 39. körben véget ért a futamom, műszaki hiba miatt!Úgy hogy ez is rontott egy két tulajdonságán szegénykémnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest