- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol01
tag
válasz cicmanyek #753 üzenetére
Az egyik én voltam, sajna elszámoltam 5 körrel!De amúgy beszorult a kocsi alá valami, még jó hogy kiállás előtt két körrel, nem pedig utána! Így azért a 7. hely meg lett legalább! A gond csak az hogy a legjobb helyezésem lehetett volna tegnap, egy 3. hely!
Most már két elég erős pontszerzést buktam egymás után, mert nagyon kicentiztem az üzemanyagot! Most már nem fogom!Amúgy gratula!
Hm most nézem nem is abban a csoportba vagyok, úgyhogy nem én voltam!
[ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
Ezt a pilótát nem én vásároltam, az előző szezonba jelentkezéskor kaptam!Most még 12 futamra szól a szerződése, mert hosszabbítottam neki!Ha érdemes vele foglalkozni akkor fejlesztem, ha nem, akkor 12 futam után keresek mást!Most már nem akarok vele szerződést sem bontani, mert anyagilag nem állok túl jól!Nem lenne szerencsés egy új versenyzőt ilyen rossz körülmények közé felvenni!
Amúgy meg vagyok vele elégedve!A verseny tempója nem rossz, bár még csak 4 pontot hozott nekem!Vannak olyan futamok amikor hiba nélkül végig tud menni, nincs megcsúszás, nincs törött szárny...stb. !
Szóval ha az időmérőn tudok javítani és a taktikám is jó, akkor simán tud menni a csoportomban lévő jobb pilótákkal!Legalább is a versenyen mutatott köridejei alapján!
Amúgy most volt egy nagyon rossz futamom 39. körben véget ért a futamom, műszaki hiba miatt!Úgy hogy ez is rontott egy két tulajdonságán szegénykémnek![ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
Szerintetek érdemes fejleszteni a pilótámat?Vagy ha lejár a szerződése akkor keressek másik pilótát?
Igaz ez az első teljes szezonom és eddig más versenyzővel nem volt még dolgom, én hosszabbítanék neki ha megéri!Ő lenne:
[link] -
Zol01
tag
Figyelmetlen voltam és nem cseréltem ki az elektronikát és a hűtést!
Ha a futamon ezek elromlanak akkor be sem tudom fejezni a versenyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel