- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Közben néztem teszteket. Minden akciókamera ilyen. Amit néztem azokon sincs rendes végtelen. Fotó nem releváns, mert azt nyilván nem tömöríti annyira agresszíven. Hetesnél sem lenne ennyire feltűnő, ha kicsit kevésbé tömörítene ott ahol picit kevesebb kontrasztot számol. Túl okos
Kipróbálom H264-gyel legközelebb.
Annak, hogy nincs végtelen és mozis motion blur meg mist filter nem sok köze van egymáshoz. Egyébként ez sem tragikus, ha 30 fps a kimeneti formátum. Csak én oda vagyok a 30 fps 24 fps lassításért. Ott azért feltűnőbb, hogy nincs levél a fán csak egy paca.
Egészen gyalázatos átkúrás, hogy ilyen áron vesztegetett kamerákban nincs AF. Ma már a legpocsékabb kínai telefonok főkamerájában is alap. Az ellenállóság sem indok, mert a strapatelefonok kamerájában is van. Egy időben rendszeresen csapkodtam földhöz a telefonjaimat.
Egyikben sem az AF ment tönkre....
Végszóként azért szeretném ezt az egészet zárójelbe tenni, mert a pixel-peeping határán van. Telefonon, tévén visszanézve nem annyira probléma ez mint monitoron keresve a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kipróbálom H264-gyel legközelebb.
Egyikben sem az AF ment tönkre....