- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tuninger
addikt
a jó ingatlanos videókhoz nagy dinamikájú, zajmentes felvételek kellenek, ahol betonstabilan úszik a kamera.
a pocket 2-nél mivel nem lehet állítani az élesítést, és túlélesíti a képet, folyton zizis a felvétel. 4K 60 képkockában használva ami egy extra lépcső a vajsima felvételekhez nincs HDR mód, ergo kisebb a dinamika. illetve az az 1/1.7-es szenzor nem dobbant még úgy általánosságban akkorát mint elvárható lenne, lásd az action 3 sem ment még akkorát a goprokkal szemben.
én biztos vagyok benne hogy egy Hero 11+ gimbal kombóval szebb eredményt tudnék kihozni mint egy pocket2-vel.
pocket 3-nál már nem kérdés a dji képminőség beli előnye. -
ebayer
tag
Nem tudom, mert nekem automatikuson hosszabbítja meg az előfizetést, amikor az lejár. A kérdés az, hogy engedi egyáltalán, hogy vásárolj egy újabbat? Ha igen, akkor a logika azt diktálja, hogy az egy év hozzáadódik a mostani előfizetésedhez annak lejárta után. De ennek után kellene nézni.
Czimby
Előfizetéssel egy évben csak 1 kamerát lehet vásárolni. Szóval attól függ a haverod mikor vette az övét. -
-
Márton
nagyúr
Tehát 4k felvétel közben növekszik az akku százalék kijelzése?
-
Márton
nagyúr
Most már a végére jártam:
Hero6B, utolsó fw, gyári usb kábel, 2A-es Samsung konnektoros töltő, 1%-os akku:Töltés, kam kikapcsolva: 1.06A
Bekapcs+töltés: 1.44A
4k felvétel közben: 0.75A
Ekkor az akku nem merül de nem is töltődik hosszabb idő után sem, tehát úgy néz ki, szimplán usb-ről dolgozik.Nálad tuti tölt??
-
Márton
nagyúr
Ez meg milyen tanács?
És ha 4k tv-n szeretné visszanézni 4k-ban?koxmatyi: élesebb ugyan nem lesz a nagyobb bitrátától, de ha győzöd kártyával, érdemes a protune-t használni, mert gyorsan változó jeleneteknél kevésbé fog blokkodosni a kép (tenger hullámai, mtb az erdőben, stb..) Nem mellesleg csak protune alatt tudsz EV shiftet, manual WB-t állítani, iso-t limitálni, stb.
-
runner 125
nagyúr
Köszi, ez tényleg elég korrekt képet biztosít.
Ennél a felvételnél gondolom HyperSmooth be volt kapcsolva, igaz?
Alapvetően hasonló felhasznási körülmények között szeretném én is használni, annyi különbséggel, h azért az átlagtempó 60-80km/h és a terep is rosszabb...
Végső esetben ha nagyon rossz lesz kép, beruházok egy Karma Grip-re és azzal fogatom fel. -
McJoker
tag
Köszi!
Kicsit beleástam magam a témába külföldi fórumokon is, odáig jutottam, hogy írtam a GoPro support fórumba, hogy nevetséges az egész brand...Gyakorlatilag nincs megoldás normálisan használni win 10-el...
Ezt az update dolgot kipróbálom, ahogy írod, de már csak a szériaszám kiolvasása a belső matricáról is nagy kihívás...
A Quiket a gps adatok kinyerése miatt akartam használni, de már fent van a gépen az Adobe Premiere, csak arra is rámegy még jó pár napom/hetem mire megtanulom kezelni. Egyelőre legalábbis lövésem sincs, hogy a lassításokat, hogyan tudnám elővarászolni/időzíteni például. -
barcaforca
tag
Előtte működött a számítógép látta a gopro-t és a benne lévő mappát. Annyi hátránya lett a dolognak,hogy kártyaolvasóba kell raknom a microSD-t. Különösebben nem zavar,mert a keretből így is úgyis ki kell vennem a GoPro-t,hogy a kis ajtót kinyithassam. Plusz 10 másodperc.Csak az érzés rossz,hogy 1 hónapos,de már a gép nem látja. A Gopro appal úgy is tudom frissíteni wifin keresztül,persze ha lesz még frissítés.
-
-
eddie1978
senior tag
Fentebb már írtam róla.
A lényeg.
1.
A GoPro oldalán fel kell velük venni a kapcsolatot. A füstjelek is jók de annál jobb a chat. Itt egy ügyintézővel kell angolul kommunikálni. Kérhet fényképet, videót a problémáról illetve a kamera sorozatszámát. Firmware-t is frissíttethet ott a chat beszélgetés során. Amennyiben jogosnak ítéli a problémát, ad RMA számot a garanciális ügyintézéshez. Emellé, ha EU beszerzés, jár az ingyenes UPS szállítás vissza a hollandiai központba. Küld UPS csomag címkét. Ezzel kell visszaküldeni a csomagot.
2.
Csak az legyen a csomagban, amit kér. Semmi több, mert arra nem vállalnak felelősséget ami pluszként kerül a csomagba. A csomagba bele kell tenni az RMA papírt is. Én, mivel a közelemben nem volt UPS csomag feladási lehetőség, kértem a UPS-től csomagfelvételt a kapott csomagcímkén szereplő tracking number alapján. Ezt online az oldalukon lehet megtenni. UPS futár jött, elvitte.
3.
Két-három nap múlva jött az email arról, hogy megkapta a hollandiai központ. Jogos a reklamáció, beázás volt az én esetemben, cserélik. Még aznap este feladták. UPS futár hozta másnap vagy következő nap már nem emlékszem pontosan. Röviden ennyi. -
eddie1978
senior tag
Így van. Az ötösöm MM berszerzés volt. GoPro arra is ad 24 hó jótállást. Megkérdeztem tőlük anno.
A pár hete beázott hetest néhány nap alatt cserélték. UPS futár elvitte, két napa alatt kint volt hollandiában. Közben volt egy hétvége. Harmadik napon jött a levél, hogy megkapták és cserélik a bevizsgálás alapján. Aznap fel is adták a UPS-nek, aki másnap hozta is. Ennyi pénzért ez belefér. Nagyon kényelmes megoldás.
Előtte cseten kértem RMA-t. -
micyke911
csendes tag
Sziasztok.
Közben a mai napon leakciózta az MM GoPro 7 Silvert és ugyanolyan áron van mint a Hero 2018 vagy a 7 White.
Megéri megvenni így a 7 Silvert vagy a Hero 2018 még mindig jobb választás?
Illetve még arra lennék kíváncsi hogy a 7 White/Silver egy feltöltéssel mennyit lehet velük videózni?
Köszönöm a válaszokat. :-)
-
idegbeteg18
tag
Szia!
Úgy voltam vele, inkább fizetek egy kicsit többet és a 220volt-tól szereztem be.
A 10 év garancia azért meggyőző tud lenni, bizonyos helyekkel szemben ahol csak 1-2 évet vállalnak rá minimálissal kevesebb összegért. Lehetséges, hogy a kártyával van valami probléma (hiba), rosszabb esetben nem eredeti... -
zgospel
őstag
Igen bírja, hero 5 van nekem és tavaly sokat snorkeleztünk vele. Egy dolog volt furcsa, ha nem zártam le a képernyőt akkor a víz alatt elkezdett fantom érintéseket érzékelni, mintha valaki nyomkodta volna felvétel közben a beállításokat, miközben hozzá sem ért senki
Úgyhogy annyi hogy vízbemenetel előtt le kellett zárni a képernyőt, utána nem volt baj. Víz alatt vagy vízben úgysem nyomkodom, csak a fizikai gombokat.
-
dvorcsakl
csendes tag
Nem tudom. Nem találom, hogy lehet csak simán két fél videót összefűzni. A Create módban csak 15-30-60 másodperces videót tudok kreálni. Összefűzést nem találtam.
Ha mindkét videóra ráteszem a GPS adatokat, majd mentem, akkor összetudom fűzni külső progiban (pl. Final Cut), viszont akkor a GPS adat nem lesz összefűzve, és hülyén mutat, ahogy az előzőekben ecseteltem. :-(Persze nem két videót akarok összefűzni, hanem sokat, de gondolom, ha az egyik megy, megy a másik is. Napi 7-8 órát szeretnék egyberakni kafa GPS adatokkal, majd utána azt vagdosni.
-
gekkoXT
senior tag
TheLab felejtős. nekem fókuszhibás goprot képtelenek voltak 2 hónap alatt bevizsgálni, mert 1 szervizesük volt és az sem ért rá vagy beteg volt, mindegy.
Gopro.com-on indítottam gari ügyintézést, küldtek ups feladóvevényt. Elküldtem, kicsrélték kaptam mellé egy akkut. end of story.
Itthon nincs igazán szervíz szerintem
Amúgy meg ifixit-ről rendlehető szinten minden eleme, és baromi könnyen szerelhető házilag. modulok cserélhetők. -
parandroid
félisten
Na, ez tipikusan nem akciókamerának való felhasználási terület.
Én már alig várom a jó időt, hogy végre napsütésben, és ne csak ebben a tocsogós, latyakos, állandóan beborult szutyokban lehessen futni, amikor ráadásul 4-kor már sötétedik, hogy végre kivihessem, és próbálgathassam a kamerát, hogy tényleg mit tud...
p
-
kellcucc
aktív tag
2 PC-n is megpróbáltam formázni, írásvédett, így nem sikerült. A GP6-ban szépen leformázza..azután se tudok írni a kártyára. Neten azt írják, hogy a gyártók egy adott állapot alatt írásvédetté teszik a kártyákat, hogy minél tovább megőrizzék a rajtuk lévő adatot...Mivel ez zsír új kártya, ezért ezt kétlem..mindenesetre írtam az eladónak.
Köszi a tippeket. -
kellcucc
aktív tag
Köszi!
Nagy nehezen sikerült..
Valamiért a micro sd kártyám írásvédett (formázás után is) és csak az SD kártya adapterrel tudtam írni rá. Persze az se mindegy, hogy mit másol át az ember, ha a zip-et kibontom úgy nem jó. Konkrétan kell csinálnom egy UPDATE mappát a kártyát és csak abban ismeri fel kibontás után. Nem értem miért nem almappában tömörítették ...na mindegy!Esetleg erre a micro sd kártya írásvédettségre valami tipp, mivel ugye nincs rajta pöcök?
Köszönöm
-
Gsx-rr
veterán
Igen csak ha már ilyen eszközeink vannak akkor szeretnék továbblépni. Olyan helyekre megyek januárban ahová lehet többet nem és emiatt jó lenne a legjobb minőség.
Amúgy csináltam egy videót ahol látszik a Gopro hátránya egy Iphone X-el szemben. Gondolom a rossz idő is hozzájárul. Nem profi de a lényeg látszik
[link] -
Gsx-rr
veterán
-
zgospel
őstag
Hát azért akad pár. Ami a legfontosabb az új saját fejlesztésű proci, ami miatt kevesebbet fogyaszt a kamera, vagyis tovább bírja az akksi. Arról egyelőre nem találtam infot hogy mennyivel bírja tovább, de idővel majd érkeznek a tesztek.
A 4K őrület engem hidegen hagy, bár mindenképp elismerésre méltó a 60 fps, illetve a full HD 240 fps sem hangzik rosszul. A stabilizátor továbbra is szoftveres, úgyhogy nem mindenkit érint, de azon is fejlesztettek.
Ami majd még érdekes lesz az a képminőség, mert újfajta video kodeket használ a 6-os. Szóval meg kell várni a teszteket hogy megtudjuk mennyit javult a képminőség és az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest