Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
Nincs invisible stick hozzá, az insta is csak app segítségével tudja 1080pben. Mármint az ACE Pro
11 vs 12: ugyanaz: az aksi, a szenzor, az optika, a processzor
Amiben többet tud a 12: HDR mód a nagyobb dinamikáért, LOG mód a colorgradehez (11-el is elérhető feature LABS firmwarrel), kevésbé melegszik, de nincs dráma, Max Lens mod 2.0Ha nem tervezed Max Lens Mod 2 vásárlását, pénzkidobás a 12es, semilyen praktikus szempontból nem jobb a 11nél. 11-est kell vadászni 100 körül használtan.
-
-
dbius
veterán
Ha HEVC-ben menti a kamera, akkor azt körülményes szerkeszteni, mert először át kell konvertálni x264-re vagy más, általad választott kodekre, és utána tudod szerkeszteni. - Legalábbis nekem a Pinnacle Video Studio 21.5 esetében így kellett csinálnom
Itt a lista, hogy mely esetekben ment HEVC kódolással: [link]
Itt pedig egy leírás arról, hogyan konvertáld át x264-be az ingyenes HandBrake használatával: [link]
-
kk831228
addikt
ja, elég húzos, én wg2 - őt néztem de egyelőre csak álom...Kell még pár cucc addig... Most rendeltem egy töltő +aksit, kell majd egy vízálló tok, egy 50 db - os kiegészítő készlet... Ja és pár szűrő... nem beszélve, hogy a notiba is kell egy ssd meg 4 giga ram legalább, mert így még az adobe, 1080 - as videóval is szenved...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Legalábbis nekem se sikerült...