Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
Nincs invisible stick hozzá, az insta is csak app segítségével tudja 1080pben. Mármint az ACE Pro
11 vs 12: ugyanaz: az aksi, a szenzor, az optika, a processzor
Amiben többet tud a 12: HDR mód a nagyobb dinamikáért, LOG mód a colorgradehez (11-el is elérhető feature LABS firmwarrel), kevésbé melegszik, de nincs dráma, Max Lens mod 2.0Ha nem tervezed Max Lens Mod 2 vásárlását, pénzkidobás a 12es, semilyen praktikus szempontból nem jobb a 11nél. 11-est kell vadászni 100 körül használtan.
-
-
dbius
veterán
Ha HEVC-ben menti a kamera, akkor azt körülményes szerkeszteni, mert először át kell konvertálni x264-re vagy más, általad választott kodekre, és utána tudod szerkeszteni. - Legalábbis nekem a Pinnacle Video Studio 21.5 esetében így kellett csinálnom
Itt a lista, hogy mely esetekben ment HEVC kódolással: [link]
Itt pedig egy leírás arról, hogyan konvertáld át x264-be az ingyenes HandBrake használatával: [link]
-
kk831228
addikt
ja, elég húzos, én wg2 - őt néztem de egyelőre csak álom...Kell még pár cucc addig... Most rendeltem egy töltő +aksit, kell majd egy vízálló tok, egy 50 db - os kiegészítő készlet... Ja és pár szűrő... nem beszélve, hogy a notiba is kell egy ssd meg 4 giga ram legalább, mert így még az adobe, 1080 - as videóval is szenved...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis nekem se sikerült...