Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbogyo
csendes tag
Ezen én is gondolkodtam. Bár nekem van az autóban menetkamerám, és egy hero5-öm is. Mármint nem egyszerre... A valamirevaló menetkamera kezdő ára, ha ebay, és nem kapják el a vámon, az 18-20 ezertől. Nekem nem volt szerencsém, és 24e lett. Itthon még mindig 30e-től indulnak. (már amit érdemes megvenni erre a célra). Volt nekem olcsó 7ezres is (ami itthon 15e.) De több baja is volt. Pl: elment nyáron a fókusz a forróság miatt, (nem mindig van az embernek eszébe kivenni ha megáll) hamar megnyekkent a belső akkuja, tört a műanyag, nehézkes ki-berakás, és a meleg hatására sokszor leesett a vákuumos tapadója, kilazult a táp csatlakozó stb... A céleszközök (menetkamerák ) azért jobban illeszkednek az autóhoz. Hozzájuk képest egy akciókamera nagy bumszli, zavar a kilátásban. Ráadásul a menetkamera nem olyan feltűnő. Kevésbé lopják ki (törik fel az autódat). A hero5 jelenleg 105e. Tudja a menetkamera funkciót.
Spórolást ha figyelembe veszem, akkor valóban jó alternatíva lenne a gopro. Lehet használni mindenhez.
De, ha most döntenem kellene, akkor bizony (és az anyagi lehetőségem engedné), külön vennék menetkamerát, és külön nyaraláshoz, sporthoz akciókamerát.
Sajnos a mindenre jó csodaszerről mindig kiderül, hogy nem jó mindenre. De a pénztárca nagyúr.
Én is inkább a céleszközt javasolnám.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Videó stream letöltése
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek