Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Mobilarénás tesztben az jött ki, hogy 10% előnye biztosan van az LTPO kijelzőnek üzemidőben. A jelenlegi telefonom 5,5-6 éves (nem is váltanék ha jönne ki rá security update még), a következőt is 5-6 évre venném legalább (ezért néztem Pixel 9-et mert erre jár 7 évnyi support amiből már kb. fél év le is telt 9-esek esetén) és maximum 6,3-as a kijelzője + Androidos. Youtube-on láttam pár tesztet ahol 9 Pro-t hozták ki üzemidőben győztesnek, 0,5 - 1 órával is akár (most nem találom a videót). Ha LTPO lenne a kijelzője a mezei 9-esnek, akkor biztosan azt választanám. Újabb update-ekkel úgyis romlani fog az üzemidő (reddit tele van ilyen témával Pixelek esetén), igyekezném kimaxolni, ha már ismét 5-6 évre keresek telefont legalább. (ha évente cserélnék telefont nem érdekelne)
Mezei S25-öt már használtam 1 hétig de óriási csalódás volt üzemidőben a Snapdragon Elite, csak 7 óra SOT jött ki nálam, sokkal többet vártam tőle úgy, hogy még a wifit, mobilnetet is kikapcsoltam éjszakára.#5694 vacs: Jogos amit írsz, ugyanakkor hardveraprón most láttam megint 2-3 eladó telefont (múltkor egy darabot sem) és Alzán is akciós most a 9 Pro március 17-ig, az előző akcióról lecsúsztam november-decemberben. Gondoltam hátha van olyan fórumozó itt aki próbált mondjuk 9 Pro XL-t (ugyan nagyobb kijelző de az akku közel áll az 5100-hoz) mezei 9-es után és érezte a különbséget (vagy sem) üzemidőben, esetleg Pixelt használ már évek óta + rendszeresen cserél telefont így van tapasztalata ilyen téren. 9A elvileg március 19-től jelenik meg, amikor az akciónak vége de ez már az én problémám
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest