Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enclave

aktív tag

válasz syIex #5693 üzenetére

Mobilarénás tesztben az jött ki, hogy 10% előnye biztosan van az LTPO kijelzőnek üzemidőben. A jelenlegi telefonom 5,5-6 éves (nem is váltanék ha jönne ki rá security update még), a következőt is 5-6 évre venném legalább (ezért néztem Pixel 9-et mert erre jár 7 évnyi support amiből már kb. fél év le is telt 9-esek esetén) és maximum 6,3-as a kijelzője + Androidos. Youtube-on láttam pár tesztet ahol 9 Pro-t hozták ki üzemidőben győztesnek, 0,5 - 1 órával is akár (most nem találom a videót). Ha LTPO lenne a kijelzője a mezei 9-esnek, akkor biztosan azt választanám. Újabb update-ekkel úgyis romlani fog az üzemidő (reddit tele van ilyen témával Pixelek esetén), igyekezném kimaxolni, ha már ismét 5-6 évre keresek telefont legalább. (ha évente cserélnék telefont nem érdekelne)
    Mezei S25-öt már használtam 1 hétig de óriási csalódás volt üzemidőben a Snapdragon Elite, csak 7 óra SOT jött ki nálam, sokkal többet vártam tőle úgy, hogy még a wifit, mobilnetet is kikapcsoltam éjszakára.

#5694 vacs: Jogos amit írsz, ugyanakkor hardveraprón most láttam megint 2-3 eladó telefont (múltkor egy darabot sem) és Alzán is akciós most a 9 Pro március 17-ig, az előző akcióról lecsúsztam november-decemberben. Gondoltam hátha van olyan fórumozó itt aki próbált mondjuk 9 Pro XL-t (ugyan nagyobb kijelző de az akku közel áll az 5100-hoz) mezei 9-es után és érezte a különbséget (vagy sem) üzemidőben, esetleg Pixelt használ már évek óta + rendszeresen cserél telefont így van tapasztalata ilyen téren. 9A elvileg március 19-től jelenik meg, amikor az akciónak vége de ez már az én problémám :)

Új hozzászólás Aktív témák