Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Tegnap kipróbáltam végre navigálásra a Google Térképet (sosem szerettem, kb. fél perc után mindig kikapcsoltam, mert valamivel felb@ta az agyam; megrögzött Waze párti vagyok). Kérdés: nem lehet átállítani a hangot? Csak ez az egy "doboz mélyéről jövő", rekedt hangú, katonás, rideg női hang van? Mert ha másért nem, hát emiatt biztos nem fogom használni! Rohadt idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest