Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer
    titán

Valaki meg tudná mondani, hogy a PC-n megszerkesztet utvonalnál a mobilra töltés miért nem aktiv ?

Vagy a mobil verziónál, hogy tudom az utvonalat odébb huzni, hogy arra az utra menjen ahova szeretném, ne legyen benne felesleges kitérő?

Illetve az utvonal tervező akkor is mondja az instrukciót ha offline van a mobil?

Pont ma teszteltem a gugli térképet, elhatároztam, hogy az új telómra csak jól megválogatott +legális apk-k kerülnek - így navinak a "natív" maps + a szintén nagy cégek által pénzelt Here maradt.

Első körben jók a tapasztalatok: az offline navigáció jól működik, ha letöltötted előzetesen a térképet, akkor teljesen olyan, mintha befizettél volna 10k-t egy igo-ra. Annyi különbséggel, hogy az igo egy telefonfőző-akksizabáló dög, ez meg nekem a fél órás tesztidő alatt beérte 4%-nyi akksiidővel, ami nálam 140mAh.

A here-hez képest óriási pozitívum a köztes pontok beadása, ez megy a mobil appban a 3 kis pöttyöcskére rátenyerelve, vagy asztali gépen, a linket pl gmailben átküldve. Sajna civilizált mentési megoldást nem találtam, csak "megosztani" lehet az útvonalat gdrive/onedrive/sms vagy email-ben, de ez nem akkora gond, a rövidlink tökéletesen átviszi a köztespontokat is.

A részemről no more fizetős v "virágbolti" navi, ez bőven elég lesz komplikáltabb, nemzetközi utakra is.

Új hozzászólás Aktív témák