Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
ha legalább azokat békén hagyná.
de nálam nem.
feltöltöttem egy 1289x2000-es jpg képet, amely 1,66MB win szerint.google fotókba szépen fel is ért, info fülön látom is a felbontását, és méretét, hogy 1,7MB.
most rámegyek a további opciók, letöltés gombra ééééés...
kapok egy 831 kbyte-os fájlt.
Ez barátok közt (nem úgy) is közel 50%-os méretcsökkenés.
Erről szól valahol a google, hogy ez fog történni?
Mert addig oké, hogy a 16MP alattiakat nem méretezi át, a felettieket meg 16MP-re teszi le, de hogy méretcsökkenésről én nem olvastam, hogy számolni kell.És mi van azokkal, akik auto feltöltik a képeiket a felhőbe, majd törlődik is a telóról pl., aztán mikor meg majd kellenének az eredeti fájlok, akkor döbben rá a user, hogy a képek méretének "fele" elveszett, miközben a táron az eredeti mérettel látható, de nem lehet letölteni. Vagyis én nem jöttem rá, hogyan lehet.
Írnak valami google+ auto enhance dologról, de nekem nincs +om, meg elég régi bejegyzés, még a picasaról szól.
Viszont hozzá kell tenni, hogy vannak 300-400 kbyte-os képeim, melyek eredetileg is akkorák és azokat nem veszi még le tovább a felére.
--
Na ez érdekes.
picasa-ba feltöltöttem egy képet és picasaban is és google fotókban is letöltöttem eredeti méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest