Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Ha rögzíted a lapot, akkor ikon méretre vált, de ha rákattintasz jobb klikkel, hogy
"ne legyen rögzítve", akkor újra normális lesz. -
laszlohu
addikt
Ha bezársz egy fület, akkor nem méretezi újra, de ha lemész az egérrel a fülek sávjából,
akkor újraméretezi. -
laszlohu
addikt
-
-
King Unique
titán
Üdv.!
Mostanság szívtam Operáva és FF-al,h egyszercsak összeomlik,eltűnik az egész...(bővebben)
Azóta tértem át Chrom-ra,ill C.Dragon-ra,amikkel eddig elégedett vagyok,stabilak. Itt nincs "about:config" beállítási lehetőség,mint a többinél (1 hsz olvastam...) Vmint,h lehet beállítani,h az ablakokat és a véletlenszerűen felugró reklámablakokat ne külön ablakban,hanem új lapon nyissa meg?THX!
[ Szerkesztve ]
-
BeeNiTTo
tag
üdv all..
mi az a finomgörgetés???
-
laszlohu
addikt
válasz BeeNiTTo #8918 üzenetére
Amikor görgeted a szöveget, akkor ha ki van kapcsolva a finomgörgetés, akkor
kb. 8 képponttal feljebb ugrik a szöveg, ha pl.lefelé görgeted a szöveget.Ha bekapcsolod, akkor , mivel kevesebb képponttal görget,
sokkal finomabb(folyamatosabb) a görgetés scrollozáskor.[ Szerkesztve ]
-
titán
Üdv megint, sajnos a cache takarítás nem oldotta meg a szétcsúszó youtube problémát
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
laszlohu
addikt
Először írdd be az URL - be :
about:plugins
majd csak egyet engedélyezz az alábbiból, ha 2 lenne :
shockwave flash , részletek -: 11.1.102.62
Chrome - ból remélem ez a verzió van fenn : 17.0.963.54Ha ez nem jönne be, próbáldd meg a #7373 - as hsz-ben írtakat :
hardware acceleration kikapcsolás.aztán még itt van egy béta flash player :
-
Rototti
senior tag
-
King Unique
titán
Vki a # 8917-re
-
Tosee
őstag
Üdv!
Most látom, hogy a chrome-ban létre lehet hozni felhasználókat...
Mivel a családból más is használja a chrome-ot, így jó lenne ha a saját megnyitott oldalaimhoz csak én férnék hozzá! Be lehet valahogy állítani, hogy xy felhasználó (lapjai, könyvjelzői, stb...) csak egy jelszó megadása után legyen látható?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
myke01
senior tag
válasz King Unique #8926 üzenetére
Hy !
Itt is lehet "turkálni" a rejtett beállításokban , csak itt 'kísérleti beállításoknak" hívják:
Chrome-nál : chrome://flags/
Comodo Dragonnál : dragon://flags/A felugró ablakokat itt tudod állítani :
Villáskulcs ikon / Beállítások /A motorháztető alatt /Tartalombeállítások / Előugró ablakok[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz Rototti #8930 üzenetére
Sajnálom...
Esetleg létezik rá valami kiegészítő ami ezt megoldaná?
Próbáltam úgy is, hogy bejelentkezek a google fiókkal beállítok mindent, és kilépek a fiókból majd a böngészőből is... majd vissza, de sajnos ugyan úgy megnyitja az általam látogatott oldalakat!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Rototti
senior tag
-
King Unique
titán
Nagyon köszönöm!
Kezdem megszeretni ezt Crome-ot (Dragont),eddig hugom használta,de látványos,kellemes és stabil,nem omlik össze,mint FF,v Opera.Lehet azoknál sincs nagy gond,vmi progi,v bővítmény,flash okozza,de lusta vagyok keresgélni,kísérletezgetni,vajon mi lehet...Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Használja valaki az Igoogle-t?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
dawid92
tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a windowsomat, s mielőtt formáztam volna a C:\ meghajtót, lementettem a Chrome AppData mappáját, hogy az új rendszeren is hozzáférjek a régi adataimhoz.
Sikerült is visszahozni a könyvjelzőket, a böngészési előzményeket és továbbra is kitölti előre bejelentkezéseknél a felhasználói neveket, a jelszavak azonban látszólag elvesztek. Azokat hol tárolja a Chrome? Mit, melyik fájlt vagy mappát másoljam át a régi rendszerről a mostanira? -
olivera88
veterán
Régi gépemröl szeretném a könyvjelzöket,témakat átszinkronizálni az új gépemre. Hogyan kell béallitani?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Pukkancs
aktív tag
Hali, volna egy kis problémám google chrome-al, nem menti el a könyvjelzőket, legalábbis nem lehet őket látni a listában, ez kb azután történt, hogy töröltem pár dolgot a google fiókomban (amit a pár nappal ezelőtti sikk ír) és kikapcsoltam azt, hogy mentse a böngészési adataimat. Valaki nem tudna segíteni, hogy hogyan tudnám újra működésre bírni a könyvjelzők mentését?
-
AST
csendes tag
Sziasztok!
Feltűnt, hogy böngészés közben nem dolgozik a HDD, pedig a cache az alábbi módon:
--disk-cache-dir="elérési út" --disk-cache-size=104857600
át lett helyezve régebben az SSD miatt. Sebaj, új parancsikon, parancssori cache megadás, de változatlan.
Verzió: 17.0.963.56, SYS: Win7 64bit
Nem esküdnék meg rá, de mintha az előző verzióval tökéletes lett volna...
Más is tapasztalt ilyet? Szakik, van tippetek?
ÜdvBF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- BMW topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs