Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Múlthét péntek óta azt vettem észre, hogy ha megnyitom a böngészőt nem frissíti a megszokott nyitott oldalaimat. Úgy van beállítva, hogy folyatás ott ahol abbahagytam, ez működik is szépen! Viszont ha bezárom és megnyitom pár óra elteltével, nem frissülnek a lapok! Ez mitől lehet, van ötletetek? Eddig jól működött...

Volt esetleg valami frissítés amiben ezt módosították?Verzió: 61.0.3163.100 (Hivatalos verzió) (64 bites)
-
Tosee
őstag
Üdv!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy ha youtube-n zenét hallgatok, és mondjuk fület váltok akkor megakad egy pillanatra a zene? Mitől lehet ez?
-
Tosee
őstag
-
Tosee
őstag
Üdv!
Most látom, hogy a chrome-ban létre lehet hozni felhasználókat...
Mivel a családból más is használja a chrome-ot, így jó lenne ha a saját megnyitott oldalaimhoz csak én férnék hozzá! Be lehet valahogy állítani, hogy xy felhasználó (lapjai, könyvjelzői, stb...) csak egy jelszó megadása után legyen látható? -
Tosee
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Értem... Azért köszi!

-
Tosee
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Köszi!

Engedélyeztem a nyitott lapok szinkronizálását, de sajnos nem működik...
-
Tosee
őstag
Üdv!
Azon gondolkozom, hogy áttérek erre a böngészőre, viszont előtte lenne pár kérdésem...
Olvastam, hogy be lehet állítani a szinkronizálást a google fiókkal, ami nekem nagyon szimpatikus lenne ha nem csak a beállításokat könyvjelzőket stb, hanem az utoljára megnyitott oldalakat is szinkronizálná, és ha egy másik helyen jelentkezek be, akkor ott is látnám őket! Meg lehet ezt valahogy oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest