Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Pukkancs #14372 üzenetére
Ja értem, szóval aloldalak vannak könyvjelzőzve. Akkor max tényleg csak a mappába rendezés marad és mappák mutatása a könyvjelzősávon Ha ez sem jó, sem a speed dial, akkor passz, nem hiszem, hogy van más megoldás.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Pukkancs #14374 üzenetére
"mégsem csinálta még meg senki"
Ez nem igaz, mert Operában már évek óta natívan van ez a lehetőség. (Mint számtalan másik feature, amiről az emberek nem tudnak, vagy csak azért, mert más böngészők összelopkodták tőlük az újításokat, kezdve a többfüles böngészéstől. De az Opera-fika azért sokszor ismeretlenül is megy bizonyos emberektől. )Opera 12.15 :
Shit+F12 > Toolbars > Bookmarks Bar > Wrap to multiple linesA szívás annyi, hogy az Opera épp most forkolt egy Chromium-változatot, szóval hasonlóan minimalista fos egyelőre, remélhetőleg nem reked meg a Chromium/Chrome szintjén.
De a 12.15-öt használhatod még egy jó ideig, ha gondolod.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
spammer
veterán
válasz Pukkancs #15347 üzenetére
1, Beállítások->Induláskor->Folytatás ott, ahol abbahagytam
Tudom, ez nem ugyanaz, ez alapból megnyitja őket induláskor, de ha amúgy is meg akarod nyitni őket, akkor viszonyt egyszerűbb, mert kattintanod sem kell.
2, Címsorba: chrome://plugins
Lenyitod a listát jobb oldalon (+ jel), aztán ha több flash plugin van engedélyezve, tiltsd le az egyiket! Ki kell próbálni, melyik a jobb (nálam a Pepper van kikapcsolva.) Esetleg: Beállítások->Rendszer->Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint (pipa be vagy ki)
3, lásd [link]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest