Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Igazából magamat érzem sütinek, csak arra gondoltam, hogy amikor nyitsz egy új ablakot, akkor megjegyzi általában az előző méretet, s például firefoxnál kapok egy - nem f11-es, teljes képernyőt - maximalizált ablakot, amilyet az általad is említett jobb fenti - win95 óta létező - 3 gomb középső darabja végez el. Tényleg csak ennyi, semmi gáz, nem jól írtam le :-)
Tehát, amit szerettem volna, csak annyi, hogy egy tök puritán (about:blank ablak) nyíljon meg akár új fül/ablak (ctrl t/n) megnyomására, ami maximalizált (ne kelljen megnyomni a középső - Teljes méret - gombot). A sebessége lenyűgöz, a tabok fenti elhelyezése kevésbé (még mindig ff 3.x-et használok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest