Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Ha Dev - ről van szó, akkor minden világos, nálam is volt hasonló, de mire kijön a stabil, addigra ezek a problémák megszűnnek.
@Emre33:
Ha esetleg azt írná ki a szokásos linkkel, hogy nem telepíthető a stabil, vagy törölted az Update mappát, akkor az alábbi "portable" - lal fel lehet tenni :Ez a verziószáma:
12.0.742.91
http://www.nsaneforums.com/topic/89196-google-chrome-12074282-beta-11069677-stable/
Csakis a stable-t!!!
-
laszlohu
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az Adobe honlapján olvastam, a flash player mellé mindig beírják angolul, hogy mik az ismert bug-ok, amikről tudnak, de még nem javították ki.
Valamilyen renderelési probléma van Windows XP - n 16 bit-es színmélységnél. -
emre33
addikt
flash nálam is vagy 2-3 napja.
Furcsa mert IE8-alatt jó -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, 12-es Chrome-ból kikerült valamelyik gyorsítási funkció?
Mert csak ezt látom, hogy:
GPU gyorsított 2D képernyő
Engedélyezi a 2D összefüggésben szereplő képernyőmezők nagyobb teljesítményű megjelenítését a grafikus processzor (GPU) hardver használatával.És több dolog volt engedélyezve, asszem 2, vagy 3, ezzel kapcsolatos. Jah a 3. az előrajzolás volt asszem, de az is eltűnt.
-
_az
senior tag
sziasztok,
lenne egy problémám, hátha tudtok vmi tippet rá.
igazából minden böngészőmmel előfordul, de elsősorban chrome-ot használunk és nem tudok jobb topicot a kérdésnek (ha tudtok, szóljatok).utóbbi időben tök rossz a videolejátszás a böngészőkben. gondolom vmi flash probléma lehet.
youtube lassú, más oldalakról meg semmi lejátszás. mikor indulna a video (pl a ph-n is, indavideo, southparkstudios
stb) megy a kis karika betöltésjelző aztán feketeség és meg sem moccan.
gugliztam már, kevés sikerrel. update-eltem a böngészőket, flash uninstall, reinstall, próbáltam régebbi flasht telepíteni (nem engedte biztonsági okok miatt)... egyelőre semmi nem oldotta meg.rendszerek: 2 gép, winxp 32 bit home, ill. win7 64 bit hp, böngésző mindenféle van és frissítve, védelem norton 360 mindkét gépen.
kerestem hátha a norton a ludas de egyelőre semmi siker...
bármi ötlet? wmi win beállítás elcseszi? elég zavaró...
thx!
szerk: divx codec pack is van telepítve, de az elmúlt években sosem okozott gondot...
mintha minden változás nélkül (max auto update-ek) egyszer csak elromlott volna... -
törölt tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nekem , orosz meg lengyel oldalaknál jól jön ha arra keveredem

Például az Agnitum lengyel oldalán

-
törölt tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Elrontja a fav ikont

-
bAtt001
addikt
ez az elhalványulás valami új fícsör vagy már régen bennevan?

-
GSpecter
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bővítmények: flashblock, F1 countown timer, Dropbox
Az alkalmazások meg látszanak a videó elején. Azokkal lehet valami sztetek? -
GSpecter
tag
-
GSpecter
tag
Sziasztok! Tegnap óta elég furán viselkedik a böngészőm. Mindig úgy keresek, hogy a címsorba írom a keresendő szöveget. Viszont tegnap óta nem a google.hu-t dobja be, hanem a google.com-ot azt hiszem. Egy pillanatra bedobja rendesen, de aztán mintha átirányítana. Készítettem egy kis videót az anomáliáról.
(Nem színhelyes, de azzal most ne foglalkozzatok.)
Valami ötlet?
-
törölt tag
Az vajon miért van, hogy a12- es stabil Chrome-ot nem látja aSecunia ?

-
HZoli87
veterán
Frissült a stabil verzió: Google Chrome 12.0.742.91
- Hardware accelerated 3D CSS
- New Safe Browsing protection against downloading malicious files
- Ability to delete Flash cookies from inside Chrome
- Launch Apps by name from the Omnibox
- Integrated Sync into new settings pages
- Improved screen reader support
- New warning when hitting Command-Q on Mac
- Removal of Google Gears -
fatal`
titán
Minek kellene szinkronizálni mikor újratelepítésről van szó és nem másik gépre való átvitelről? Szerinted a szinkronizálás egyébként mit csinál?
Ugyanúgy feltölti a bookmarks fájlt, aztán meg a másik gépen / ugyanazon letölti. Ugyanaz mint egy szimpla másolás csak a neten keresztül.
A többivel egyetértek, és ez már tényleg kezd off lenni.

-
rfutar
csendes tag
Az eredeti kérdés könyvjelzőkre vonatkozott.
Én nem mondtam hogy aki ért hozzá ne másolgasson, viszont nem mindenki tudja mit csinál de azért másol meg töröl ész nélkül. Szerintem a legtöbb felhasználónak teljesen tökéletes megoldás a szinkronizáció ami természetesen nem csak a könyvjelzőket viszi át.Nem értem minek kellene a rendszert megkerülve, csak hogy bizonygassam mekkora guru vagyok, inkább beletúrok a sűrűjébe.
Miért kell személyes támadásnak venni, ami csak egy jóindulatú tanács volt.
A szomszédpistikés megoldás helyett a Chrome erre való funkciójának a normális használata. Elég sok gépet kellett már helyretennem felelőtlen akciók után. Mert ugyebár a szomszédpisitke megoldása ha netán összeomlik a rendszer egy belepiszkálás miatt az az hogy - jah, bocs akkor tedd újra a windowst.
Azt se mondtam, hogy az opera nem innovatív, se olyat hogy ki mit honnan szedett. Igazából pont nem érdekel, a jogi részét le tudják a cégek rendezni egymás között szerintem. Az se nagyon számít hogy melyik volt előbb, ez már szinte történelem.

A lényeg hogy mit tud az adott böngésző, kinek mire van szüksége ezekből és azt használja amelyik megfelel az igényeinek.Erről a témáról részemről ennyi mert ez már nagyon off kezd lenni.
Aki gondolja osszon nyugodtan
én el tudom viselni ha nem az enyém az utolsó szó, nős vagyok. 
-
fatal`
titán
Tényleg? Nem mondod, hogy nem működik minden programnál.
A Chromeról és a böngészőkről volt szó, IE kivételével ott működik mivel nem tárolnak a registryben semmit, pont a multiplatform mivoltukból kifolyólag.Chrome esetében a másolgatós módszer OSen belül működik (win-win, linux-linux), Windows és Linux között is működik a kiegészítőket azonban nem viszi át.
És? NCSA Mosaic előtt is volt már böngésző. So what? Ebből még mindig nem látom, hogy miért ne lenne innovatív az Opera, mert ugye ebből indult az egész.
-
rfutar
csendes tag
Nem a fáj másolás maga a barkáncs megoldás, hanem egy program beállítás/adatfájljainak átvitele sima másolással. Ez van amelyik program esetében működik van amelyiknél nem.
(pl. ha gép/ oprendszer függő adatokat is tartalmaz.)Mivel a chrome nem csak egy platformon létezik, van esély rá, hogy a másolgatós módszer nem jár sikerrel.
Netscape vs Opera megjelenés.
Igazad van, Netscape néven valóban pár hónappal később jelent meg (bár az első publikus verziója az Operának az már megint csak késöbbi, de a first release az korábbi ez tény), viszont amiből a Netscapet továbbfejlesztették, az a NCSA Mosaic böngésző, az legalább egy évvel megelőzte az Operát.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Minek beletúrni a lelkivilágába a rendszernek, és barkácsmódszerrel megoldani"
Egy mappa átmásolása miért olyan hű de nagy beletúrás és barkácsolás?
Ezenkívül a szinkronizálás nem viszi át a kiegészítőid egyéni beállításait, plusz a nem hivatalos forrásokból származó kiegészítőket sem (nehogy erre azt reagáld, hogy olyat ne használjon senki
).
Persze tény, a könyvjelzőkre jó a szinkronizálás, de a mappa átmásolásával még több dolgod megmarad, ha ez lényeges adott esetben."ilyen erővel a többi még az alapfunkciókat is a netscapetől 'lopta'."
Akkor nézd meg, hol van az idővonal szerint a Netscape és az Opera: [link].
==
(#5655) Olcsi: teszt gyanánt próbálj ki egy portable változatot, hogy azzal mi a helyzet, ugyanezt csinálja-e. -
Olcsi
senior tag
Mi okozhatja azt a hibát, hogy a böngésző egy oldalt sem akar betölteni, annyi életjelet ad, hogy lent azt írja ki, hogy "gyorsítótár betöltése folyamatban". Ezt követően meg se mukkan, mintha csinálná a dolgát, de mégse... Újratelepítés megvolt, azután is ezt produkálta! Szerintetek?
-
rfutar
csendes tag
Minek beletúrni a lelkivilágába a rendszernek, és barkácsmódszerrel megoldani, ott van rá a szinkronizálás. átviszi, amit beállítasz.
Az meg, hogy kiemeltem egy funkciót amit más régebbi böngésző is tud miért baj, sokan nem ismerik azért írtam. Nem értem a vitatkozókat, ha nem szeretik a chromot ne használják és annyi, de miért jó chrome fórumokba írogatni hogy minden más jobb? Engem nem érdekel honnan vesz át és mit. Én még a netscapel kezdtem (sőt a gopherrel de azt már emliteni se érdemes mert kevesen ismerik
, ilyen erővel a többi még az alapfunkciókat is a netscapetől 'lopta'.Nekem a lényeg, hogy a jó, és hasznos funkciókat egyesíti, és gyorsan működik. Nálam mire egy opera vagy ff megnyílik, (és nemegyszer pont akkor frissít is egy jót) addigra a chrommal megnéztem ami kellett és be is zártam. Ennek ellenére én sose szidtam egyiket se, nem mondtam, senkinek, hogy ne használja. Pont az a jó, hogy van már választék rendesen, mindenki megtalálja ami bejön neki.
-
fatal`
titán
válasz
cellpeti
üzenetére
Win7/Vista: C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data
WinXP: C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User DataEzt a mappát vidd át és nem csak a könyvjelzőket, hanem minden beállítást, kiegészítőt, stb. átvisz.
Ha csak a könyvjelzők kellenek, akkor ebből a mappából a \Default\bookmarks fájlt másold csak.
-
Aki adBlockot hasznal annak rendesen mukodik a forum?
Nekem tegnap este ota csak egy feher oldal jon be ha be van kapcsolva az AdBlock. -
-
cellpeti
nagyúr
üdv
a könyvjelzőket, hogy tudom átvinni másik gépen lévő Chrome-ba?

-
laszlohu
addikt
Új stabil chrome verzió jött ki, amiben frissült az Adobe flash player.
-
fatal`
titán
válasz
toto2700reg
üzenetére
Frissül az, csak nem látod.

-
toto2700reg
aktív tag
Valaki segítsen már nekem, hogy miért nem frissül nekem a Google Chrome? Csak akkor, ha rámegyek a névjegyre? Ugyanígy nem frissülnek automatikusan a bővítmények sem, csak ha rámegyek a frissítés gombra.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csatlakozom hunfatal-hoz, most jól kiemeltél egy olyan funkciót, ami már nem igazán számít különlegességnek.... ezenkívül már bocsánat, de muszáj megemlítenem, hogy Operában ez a funkció már akkor létezett, amikor a Chrome még meg sem született...
No, akkor gondolkodjunk csak, vajon kitől is vehette át a Chrome ezt a funkciót is? 
-
rfutar
csendes tag
Ha csak favicon-t akar valaki a könyvjelző sávon törölni kell a nevét a linknek és kész. Szerintem egy sor bőven elég, főleg mert akár mappák is kitehetők.Amennyi oda kifér annyit ember nem használ napi szinten, a többi meg elfér a normál könyvjelzők menüben.
És felesleges vitatkozni melyik böngésző a jobb, kinek az egyik jön be, kinek a másik. Nekem mivel fejlesztek szinte mindegyik fent van, ismerem is őket, de ha csak böngészni akarok akkor a chrome az alap amióta megjelent. Nem érdekelnek a vélemények, meg a hangzatos reklámszövegeik. Ez pont azt és úgy tudja ami és ahogy nekem kell.
Gyors hatékony, egyszerű.Egy kevéssé ismert funkció a sok közül a keresők és a hozzájuk rendelt kulcsszavak megadása. Nálam ezek is be vannak állítva
pl youtubon ha keresni akarok a címsorba csak annyit kell írni: yt valami
ha piratebayen: pb valami
wikipédia: wi valami és így tovább. -
csokad
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Lehet valahogy 2 vagy több soros könyvjelzősávot beállítani? Ha igen akkor hogy? Előre is köszi.
-
Freddycom
őstag
Enyhén humoros hibaüzenet
[link] -
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
most tértem át chrome-ra ! nagyon bejön, csak idegesítő benne, hogy ha bezárom az utolsó lapot, akkor kilép a böngésző is ! Ezt lehet valahogy orvosolni ? ( korábban próbáltam a chromeplus böngészőt abban nem volt ilyen gond ..)
-
Gyick
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A firebugot csak arra szoktam használni hogy beazonositani hogy a lap melyik része hova tartozik a kódban,nem is tudtam hogy lehet ezzel is ilyet.THX
Mától a Chrome lett az alapértelmezett böngészöm
Firofoxit azért nem törlöm le tesztelni még jó lesz
-
Rototti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Azért linkeltem, mert panaszkodott, hogy a real time funkció hiányzik. De így valóban felesleges.

-
Sk8erPeter
nagyúr
Chrome Developer Tools-szal is lehet "real time" szerkeszteni. Kattints valamilyen elemre jobb gombbal, majd "Elem vizsgálata" ("Inspect Element"). Ha ismered a Firebug-ot, elvileg kézenfekvőnek kellene lennie, nagyjából ugyanúgy módosítható...
(#5613) Rototti:
igazából nem nagyon értem, minek a Chrome alá a Firebug Lite bővítmény, amikor maga a beépített Chrome Developer Tools is rendkívül funkciógazdag. Nem hiszem, hogy ez a kiegészítőként ráerőltetett Firebug Lite többet tudna, mint a beépített fejlesztőeszköz.
Ha valaki mégis tud említeni olyan dolgot, amit a ráhúzott Firebug Lite tud, és a beépített Chrome Developer Tools nem, akkor ne tartsa magában, tényleg kíváncsi lennék, van-e ilyen. És hogy egyáltalán mi a létjogosultsága a Firebug Lite-nak Chrome-ra (ha nem a begyepesedett megszokások), az is érdekelne. -
Freddycom
őstag
Most akkor mégse kapcsoljam be a natív kliens about:flagsben?
-
-
Gyick
őstag
mind1 jó a flashget is.
Ez a beépitett fejlesztő eszköz nem is rossz.majdnem ugyanaz mint a firebug.De kellene egy olyan is nekem mint a webdeveloper amivel "real time " lehet a css-t szerkezteni és egyből meg is jelenik a végeredmény.Olyat tud vki?Ebben a beépitettben nem láttam ilyet(vagy csak nem találtam meg) -
Gyick
őstag
Sziasztok!
Ma tettem fel a chrome-t és nagyon tetszik.A firefoxnál a vga-m órajele folyamatosan 800mhzés 400 közt ugrált,ennél meg folyamatosan 157mhz-en van.Youtube-nál vált csak fel 400-ra.Az volna a kérdésem hogy van-e chrome-hoz olyan kiegészitő mint ff-hez a webdeveloper és a firebug.ill ilyen beépitett letöltés kezelő mint a down them all pl. -
fatal`
titán
Vaternál az egyik script okozza a fagyást, elég lett volna adblockkal tiltanod.
Torrent fájlokra: Ez a legnagyobb bajom, mindenképp a letöltési mappába menti, de be lehet állítani, hogy nyissa meg őket automatikusan. Egyet lementesz, alul a letöltési sávon rányomsz a nyílra és beállítod, hogy az ilyen típusú fájlokat mindig nyissa meg automatikusan.
-
r3pl4y
aktív tag
Sziasztok!
Most tettem fel én is Chrome -ot, mert elegem lett a firefox szarakodásaiból... volt egy weblap aminél folyamatosan kifagyott... youtube -nál HD vidi közbe volt amikor beszaggatott stb... feltettem a Chrome -ot... nagynehezen beimportáltam a könyvjelzőimet stb... és minden tökéletes alatta, gyors mint a villám nem fagy ki ha megnyitom azt a bizonyos oldalt (vatera), és a youtube -nál sem szaggat... viszont van nekem egy óriási bajom vele... sajnos a kicsike nem akarja direktbe megnyitni a file -kat mint ahogyan a firefox... mármint, pl. szednék le egy egy torrentet, akkor ha firefox alatt rákattintok a letöltésre, akkor egyből nyitja is meg a uTorrent, de itt előbb le kell szedni a file -t és csak aztán megnyitni... ez nekem nem tetszik, mert így tele kell szemetelnem a HDD -t minden olyannal amire amúgy semmi szükségem nincs... igen persze a firefox is letölti a file -t előbb, mert másképp, hogy nyitná meg, de az egy tmp mappába ahonnan aztán kitörli.. mármint akkor ha a megnyitásra megyek....
Tehát a kérdésem az lenne, hogy itt nem lehet valahogy belőni ezt, hogy ha ismert file típus van akkor azt automatikusan nyissa meg, és ne akarja velem letöltetni valahova azt az adott file -t, amikor arra úgysincs szükségem...pl. torrent esetében ugye...
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
A könyvjelzőim a google kedvencekbe vannak, amiket praktikussan FF alatt a google toolbarral elérhetek. Ha nem vagyok bejelentkezve (pl. céges gépen), akkor könyvjelző sincs. Helyi gépen nem tárol, az van beállítva.
Chrome-val is lehet megvalósítani ilyesmit? Ott ugye toolbar nincs, de lehet azt, hogy ne legyenek helyi bookmarkok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazából nem is nagyon értem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)