- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Psychonaut #6182 üzenetére
Nagyon érdekes mert Operára nincsen abp és mégis hibát ír, pedig a scriptek nekem nincsenek szűrve. Hacsaknem valami reklámszerverről szedi le. Bár a hufilter cuccai be vannak nekem is töltve (amihez nem kell reguláris kif., úgyhogy inkább a hufilterrel lehet a probléma).
(#6186) Sk8erPeter: Az abp fejlesztőjének semmi köze nincs ahhoz, hogy mit szűrsz ki vele.
(#6191) Ricco_hun: Elsőkörben, ha definiálnád esetleg a "hagyományos kedvencek" kifejezést.
A füleket nem lehet lentre tenni.
-
djfulness
csendes tag
Nálam rosszalkodik a facebook chat crome-on? Tapasztalatok?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #6187 üzenetére
Írtam, hogy nem plugin!
-
superxaba
tag
Szejasztok!
Win7-en futó Chrome 12.0.742.112 összeomlik amikor iPhone4 iOS 4.3-el rá-, vagy lecsatlakozok a számítógépről.
Miért? -
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahogy hagyományos kedvenceket varázsolni Chrome-ba? Mert ha nem, akkor elég rövid volt a krómos pályafutásom. De még csak olyat se találtam, hogy importálni lehetne az ie kedvenceket, mert azt a kismillió elmentett oldalt biztos, hogy nem fogom egyesével elmenteni krómba is.
szerk.: böngészőfülek lentre helyezése?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van valami popup killer kiegészítés a Chrom-hoz? -
Sk8erPeter
nagyúr
Próbáld meg, hogy leállítod a szinkronizálást teljesen, majd később újból bejelentkezel.
===
(#6167) Speeedfire : háde ez nem is plugin.
===
(#6170) hunfatal:
asszem lassan ez is mehetne aláírásba, kíváncsi vagyok, hányszor fogjuk még ezt leírni!===
(#6168) Tibii91
"Imádom a hosszú szakmai válaszaidat."
Höh, mintha némi cinizmust éreznék.Hánemteccik?
-
Parson
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, van-e itt aki tudna segíteni, de hátha. Felmerült egy kis problémám az amúgy tökéletesen működő Google Chrome böngészőmmel:
Alapszitu:
- szgép1:
oprendszer: Win7 x64
böngésző: Google Chrome, verzió: legfrissebb- szgép2:
oprendszer: WinXP Prof x64 Edition
böngésző: Google Chrome, verzió: legfrissebbGoogle fiók - van
Probléma:
szinkronizálás (teljes = minden) egy ideig gond nélkül működött, ma (2011. 07. 05.) kiírt adatok alapján 26 napja nem megy a szinkronizálás egyik gépen sem a google fiókkal, holott be van kapcsolva, módosítás nem volt.Valami ötlet a hiba okára és a megoldásra?
Előre is köszi!
-
PuMbA
titán
válasz
Kunsztler #6177 üzenetére
Chrome Adblock-kal jó.
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!
origo oldala elég érdekes hiba jelentkezik ha rámegyek egy linkre és vissza szeretenék menni az elöző megnézett dolgomhoz akkor ezt dobja.Valaki jelentené a hibát????
-
törölt tag
Nos Chrome alatt egy funkciót nem találok : Hogy van e mód áthelyeztetni vele az ideiglenes internet fájlokat másik helyre . Van rá mód ?
-
MATEO6600
őstag
Hi!
Chrome-ot használok, és meg szeretnék nézni egy videót, csakhogy ez blokkolva van az országból...
Proxy hackkel meg lehet nézni valahogyan?
FoxyProxy-val próbálkoztam, de nem sikerült, és az amúgy is mozzilára van...
Előre is köszönöm! -
ludla
őstag
válasz
Speeedfire #6167 üzenetére
És a google-chrome plugint honnan kerested be neki, a letöltés vezérlő beállításaiban kéri.
-
Psychonaut
veterán
válasz
ErosenZold #6169 üzenetére
Szerintem sehogy.
SZERK: typo
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold #6169 üzenetére
Sehogy. Minden böngésző lementi, csak a többi a temp mappába. Itt csak a letöltések mappádat (ami be van állítva a beállításokban) tudod vele összeszemetelni. Azt be lehet állítani, hogy nyissa meg mindent magától letöltés után: Mikor egy leért alul nyomj a nyílra és állítsd be, hogy az ilyen típusú fájlokat mindig nyissa meg.
-
ErosenZold
senior tag
Hogyan tudom azt mecsinálni, hogy a .torrent filet ne mentse le a gépre csak társítsa be az uTorrenthez?
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter #6162 üzenetére
Imádom a hosszú szakmai válaszaidat.
Egy a lényeg: A Chrome tökéletesen működött mindaddig, amíg rá nem kattintottam az egyik új hsz. jelzőre.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #6166 üzenetére
Nehéz lesz a nevét megjegyezni!
Free Download Manager
Kezeli a torrenteket, le lehet vele tölteni a videókat (pl. youtube). Elég fullos, és gnu licenszes. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #6165 üzenetére
Na, akkor ne kímélj, melyik az?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #6164 üzenetére
Nem találtam én sem, ellenben találtam egy jó kis ingyenes programot, ami a flashget-re hajaz és használható.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #6155 üzenetére
Hát szerintem Chrome-hoz egyelőre nincs ilyen, sokan kérdezték a topicban korábban, de senki nem tudott ajánlani ilyet.
Ha mégis lenne ilyen, akkor majd valaki jól kijavít.
-
ErosenZold
senior tag
Mostanában az Adobe Shockwave folyamatosan össze omolgat és néha még a böngésző is lefagy ilyenkor.
Valakinek valami tippje?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar #6159 üzenetére
"Bár ez inkább valami RIOS-hiba sztem"
Egy weboldal elég ritka esetekben tudja csontra befagyasztani a böngésződet, ez csak akkor elképzelhető, ha mondjuk valami Flash-reklámba betett valami gányoló programozó egy észre nem vett végtelen ciklust, vagy JavaScriptes szarsággal is lehet ilyet okozni, nagyjából ezek a lehetőségek... Egyébként viszont kevéssé valószínű. Főleg Prohardvernél nehezen tudom elképzelni.
Egyik tanárunk mondta Operációs rendszerek órán, hogy egy időben amiatt levelezett az Index-szel, mert amikor meglátogatta az oldalukat, akkor a kis netbookjának a CPU-terhelése elég durván megnőtt, mert valami fos Flash-reklám volt az oldalon, ami ezt okozta.
Hát igen, jó, hogy Chrome-ban van ez a klikkelős plugin-megjelenítős cuccos (click to play).(#6157) hunfatal: nem is rossz ötlet.
-
koshmar
veterán
Akkor nem tom, de az tuti, hogy amint rákattintottam az egyik ilyen kis új hsz. jelzésre, szénné fagyott az egész böngésző.
Mondjuk az is tény, hogy az asztalinál ültem, amitől a teljesítmény semmilyen formában nem várható el, de a Chrome még azon is probléma nélkül szokott futni. -
koshmar
veterán
válasz
kmisi99 #6158 üzenetére
Sosem találkoztam még ilyesmivel...
DE!
Tegnap este fórumoztam.
És ugye most már az Itt szóltam hozzá listában a topikoknál kijelzi, ha új hozzászólás született.
Láttam a kis piros kettest, rákattintottam, hogy berepüljek a topikba.
Csontra kifagyott a Chrome. Bezárni sem tudtam. Majdnem újraindítottam a gépet.Bár ez inkább valami RIOS-hiba sztem, mert egyébként tökéletesen működött a Chrome.
Akkor is furcsa. -
kmisi99
addikt
Valaki tapasztalt már olyat fogy fagy ez a hulladék már volt azóta újrarakva a gép és volt azóta frissebb chrome letöltve de szaggat néhány oldal megnyitása megfagyasztja kb 1 percre a chrome ot. Flash rendszeresen összeomolgat és az új legidegesítőbb hiba hogy heti 2-3x ha kinagyítok egy youtube vidit 100% ban lefagyasztja a gépet és csak a reset a megoldás
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #6154 üzenetére
"Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete..."
Az nincs, de jelszókezelő van, és lehet törölgetni egyesével őket és nem kell a delt nyomogatni, mint Chromeban.
"Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom"
Én már gondolkodtam rajta, hogy berakom aláírásba és akkor csak egy nyíl kéne rá.
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter #6154 üzenetére
Hát a pálinka ugye mindenre jó.
Rossz kedved? Igyad? Jó kedved van? Igyál még többet!
Seb van a kezeden? Fertőtlenítsd vele, b*zdmeg!A reinstall pedig...jó, ezt tényleg rossz hasonlat volt.
Inkább megyek.
Addig jó, meg nem lendülök bele... -
Speeedfire
félisten
Nem ismer valaki valami kis letöltésvezérlő plugint? Ha lehet folytatni a letöltést az sem baj!
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában."
Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete...
Engem személy szerint tényleg idegesít, mert ez az autocomplete kiegészítő Operához sokszor qrva gagyi, nem egyszer fordult elő, hogy egyszerűen nem láttam, mit gépelek, mert valami fehér réteget elérakott, igazából nem gondolkodtam még, ilyenkor mi a tökömet talál ki, de olyankor qrva idegesítő. Nem véletlenül jobbak a natív megoldások még mindig... Másik oldalról meg pont ezért idegesít, hogy Chrome-ban minden szirszarhoz kiegészítőre van szükség, amikor sok beállítás más böngészőkben kapásból alapcuccos. Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom.==
(#6152) Tibii91:
"A reinstall lassan az IT-világ pálinkája."
Hogy mi va'?Nem értem a hasonlatot. A pálinka egy kellemes pia (ha jóféle), a reinstall viszont olyan, mint egy hátbab@szás, nem túl jó érzés.
Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni?
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #6151 üzenetére
Az, hogy egy átlagusernek való böngészőben delt kell nyomogatni és nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában. Kényelmesnek valóban kényelmes, csak, mint látszik nem igazán lehet megtalálni. Legalább egy X-et tehettek volna a jobb oldalra, mint Operában az előzményeken.
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter #6151 üzenetére
Tudom.
A reinstall lassan az IT-világ pálinkája. -
Sk8erPeter
nagyúr
Mármint mi idióta megoldás? Maga az autocomplete, vagy az, hogy föléviszed a jelölést, és törölheted, ami nem kell, harmadik megoldásként meg egyszerűen törlöd az összes automatikus kiegészítésre vonatkozó adatot (ami egyébként tényleg mindent el szokott tüntetni, eléggé meglepne, ha épp a freemailnél vagy tököm tudja melyiknél nem törölné)? Egyiket sem találom idióta megoldásnak...
Ez a kurzorfölévivős-egybőltörlős megoldás meg még egész kényelmesnek is tűnik.
(#6150) Tibii91 : oké, csak azért mondtam, mert ez a "töröljük le, majd rakjuk újra"-megoldás eléggé favágó módszer.
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter #6148 üzenetére
Ismersz engem...én simán megtettem.
Különösebb fizikai vagy lelki károsodás nem ért, egyszer kellett az összes jelszót újra beírni, és ennyi.
Továbbá akkor még nem tudtam, hogy ilyen egyszerű. Csak ráviszed a nyilat a nem kívánt névre és Del.
Ha valahol egy nehezebb és egy könnyebb megoldás van, és tuti, hogy az előbbit választom.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #6148 üzenetére
Azért maradjunk annyiban, hogy ez elég idióta megoldás.
-
Duplicon
csendes tag
horvathd
Neked is köszönöm a segítséget.
-
Duplicon
csendes tag
válasz
horvathd #6142 üzenetére
A belépésnél a legördülő menüben ott vannak a régi nevek is amiket elvileg kitöröltem már, de nem ajánl fel semmit. Vagy én vagyok nagyon béna?
FF-ben vagy Operában semmi perc alatt ki tudtam törölni az ilyeneket, és el is tűntek utána csak itt nem sikerül valamiért.
Köszi az eddigi segítséget.
Megoldom, ha máshogyan nem hát egy Chrome újratelepítéssel. -
Duplicon
csendes tag
-
horvathd
aktív tag
-
Duplicon
csendes tag
Mit tud ez a Chrome, hogy neki több mint hatszor nagyobb terület kell a Firefox-hoz képest.
FF és ChromeAzt hiszem nálam is a z lesz, hogy Chrome uninstall majd install. Talán így majd eltűnnek azok a már felesleges nevek a freemailből.
Azért ez egy nagy fekete pont részemről a Chrome-nak, hogy csak ilyen megoldással lehet kitörölni az ilyeneket.Egyébként is csak másodlagos böngészőnek van használva az FF mellett, de akkor is ...
-
koshmar
veterán
Nem leszel leugatva, csupán egy tényt közöltél.
Sk8erPeter: Hát hallottad, a kollega mindent megtett, de nem tudta kitörölni.
Anno nekem is kb. 6 e-mail címet jegyzett meg.
Abból kb. öt az enyém volt, egy meg az öcsémé.
Rohadtul idegesített, amikor behoztam a Gmail-t és a hat megjegyzettből kellett kiválasztanom az aktuálisat.
Teljesen letöröltem a Chrome-ot (törléskor megkérdezi, hogy megtartom-e a felhasználói profilt meg a böngészési adatokat?-- NEM, B*ZDMEG!).
Újra felraktam, és azóta már csak a jelenlegi e-mail címem azonosítóját jeleníti meg. -
Sonja
nagyúr
Chrome alatt elérhető, hogy a cache-t a memóriában tárolja, mint Firefox esetén?
Áthelyezést tudom, hogy parancssori opcióval meg lehet oldani, de memóriás változatra nem emlékszem.
Szerk.: Azt elfelejtettem, hogy van a külön progival létrehozható RAMdrive, de most nem erre gondoltam.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #6132 üzenetére
Akinek kell autocomplete annak ott a kieg. Én utálom, ha az összes elírt szarságot megjegyzi. De a sok funkció mellé valóban beférne.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar #6130 üzenetére
Que? Ne b@ssz, hogy ezek nem törlődnek a "Mentett Automatikus kitöltési űrlapadatok törlése" opcióval... azon azért igencsak meg lennék lepődve.
Legalábbis Gmailnél törlődnek a korábban beírt felhasználónevek...(#6131) hunfatal : az autocomplete nem hülyeség, nekem legalábbis sok oldalnál jól jön, ahol ismétlődő adatok fordulhatnak elő, és nincs kedvem állandóan bepötyögni. Operánál kifejezetten idegesít, hogy ehhez kiegészítő kell. Nem is értem az okát, miért nincs beépítve, OPCIONÁLISAN, kikapcsolható módon, ha már eddig hiányzott belőle.
Amúgy ja, az az arany középút, ha akár kikapcsolható is, meg egyenként törölni is lehet. -
Duplicon
csendes tag
Közben lenne még egy kérdésem. A Startlap/ Freemail-nél ha belekattintok a Login melletti fülbe akkor előjönnek azok a freemailes azonosítók is amiket már nem használok (csak egy-egy alkalomhoz kellettek még anno). Beállítások/Személyes dolgoknál ki is töröltem már mindegyiket régen, de még mindig ott vannak. Igaz, nincs/nem rendel már hozzájuk jelszót csak az azonosító nevek jelennek meg egymás alatt a belekattintáskor. Hogyan lehet kitörölni ezeket amik nem kellenek? Úgy értem, hogy ha belekattintok a Loginhoz a belépéshez, akkor már a csak meglévő két valós freemailes azonosító név jelenjen meg, amiket használok, a többi már ne.
-
Duplicon
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani a Chrome-ban, hogy a megnyitott oldalak fülei ne legfelül legyenek hanem a Keresősáv alatt?
Hasonlóra gondolok mint ahogy a Firefoxban is van rá lehetőség.
________________#6128 hunfatal
Köszi a gyors választ.
-
Grande Ale
őstag
csináltam egy takarítást a ccleaner-el, utána nálam is megjelent!
-
Rototti
senior tag
válasz
Grande Ale #6122 üzenetére
Nálam megjelenik, ha be vagyok jelentkezve.
-
fatal`
titán
válasz
Grande Ale #6120 üzenetére
Chromeban tényleg nem jelenik meg, az okát nem tudom. Lehet, hogy valami google által készített kiegészítő kellene hozzá? De a többi böngészőből megjelenik minden nélkül. Passz.
-
fatal`
titán
válasz
Grande Ale #6118 üzenetére
Milyen +1 és milyen keresésnél
-
Grande Ale
őstag
Miért van az , hogy ha Firefox-al keresek, megjelenik a +1, ha Chrome-al, akkor nem?Természetesen be vagyok jelentkezve.
-
válasz
Sk8erPeter #6107 üzenetére
Gondoltam szinkronizáljon csak, de valamit importált a gépemre és nem exportálta, amit akartam. Lehet Én voltam béna, de maradok a e-mail küldözgetésnél.
-
Rototti
senior tag
válasz
SpongyaBob #6108 üzenetére
Ez a kieg tudja. (és még sok mást is)
-
koshmar
veterán
válasz
SpongyaBob #6108 üzenetére
Alapbeállításokkal nem.
A kiegészítők terén nem vagyok otthon, talán azzal megoldható.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A Chrome tud olyat, ha egy ablakban meg van nyitva kb. hat lap és azt bezárom, hogy rákérdezzen mielőtt bezúzza az összes lapot, mint Firefox-nál?
-
válasz
Sk8erPeter #6101 üzenetére
Igen valóban arra lett kitalálva.
De most mégis a bonyolultabb megoldás az egyszerűbb.Egyszer próbáltam szinkronizálni, de elég érdekes volt.
Felhagytam vele. -
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter #6101 üzenetére
Tényleg.
A fejemben még jó volt a sorrend, de a kezeim már nem akarták az igazságot.Szóval Ctrl+bal klikk. Yea.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar #6098 üzenetére
"1.: Bal gomb+ Ctrl."
Mármint akarod mondani Ctrl+bal klikk...Ha fordítva csinálod, nem igazán a kívánt hatást éred el.
===
(#6099) pnauser :
Hát ez elméletben semmilyen szenvedéssel nem jár, és egyáltalán nem célravezetőbb a másik megoldás. A szinkronizációt pont azért találták ki elméletben, mert "Szenvedjen vele a tököm".
Az másik kérdés, hogy eszembe nem jutott volna, hogy a Google-nél ezt ennyire elb@szták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged