Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok! haj... mivel is kezdjem nagy problémám van... még hozzá a chrome-aL De nem csak azzal más böngészőkkel is. Van egy kártyám (AMD R9 270x 4gb 256 bit) a kártya játékba jó, intézőben is jó, de viszont ha netezni akarok akkor vibrál most parancsokkal bekapcsoltattam pár problémát amit ki irt a chrome:gpu, de így is vibrál próbáltam a hardveres gyorsitást kikapcsolni úgy is vibrál, ezekre a problémákra valaki tud megoldást? nagyon ragaszkodok ehhez a kártyához és nem értem hogy miért van ez? másnál jó. Próbáltam az órajelet is visszahúzni de semmi értelme, amd 17.12.2 adrenalin van fenn a legfrisebb vga driver de az összesen ugyanezt csinálja végig próbáltam 16-tól kezdve. Bios-t is frissitettem vga -val kapcsolatos dolgokat is. alaplapot is, nincs több ötletem el vagyok keseredve valaki tudna segíteni hogy ne vibráljon?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest