- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok! haj... mivel is kezdjem nagy problémám van... még hozzá a chrome-aL De nem csak azzal más böngészőkkel is. Van egy kártyám (AMD R9 270x 4gb 256 bit) a kártya játékba jó, intézőben is jó, de viszont ha netezni akarok akkor vibrál most parancsokkal bekapcsoltattam pár problémát amit ki irt a chrome:gpu, de így is vibrál próbáltam a hardveres gyorsitást kikapcsolni úgy is vibrál, ezekre a problémákra valaki tud megoldást? nagyon ragaszkodok ehhez a kártyához és nem értem hogy miért van ez? másnál jó. Próbáltam az órajelet is visszahúzni de semmi értelme, amd 17.12.2 adrenalin van fenn a legfrisebb vga driver de az összesen ugyanezt csinálja végig próbáltam 16-tól kezdve. Bios-t is frissitettem vga -val kapcsolatos dolgokat is. alaplapot is, nincs több ötletem el vagyok keseredve valaki tudna segíteni hogy ne vibráljon?

Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest