- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Akadt egy elég zavaró problémám: A Thunderbird elfelejtett alapértelmezett levelezőkliensnek lenni, hiába van mindenhol beállítva. Minden induláskor rákérdez, hogy beállítom-e, ennek ellenére nem lesz az, mert legközelebb megint megkérdezi. Illetve ha egy e-mail címre kattintok a böngészőben (Chrome), akkor is átirányít a webes alapértelmezett e-mail fiókomra (amit nem is értem honnan vesz), ahelyett, hogy a Thunderbirdben nyitna egy új e-mail írás ablakot.
Kipróbáltam, hogy Windows újraindítás után nyitottam egy Internet Explorer-t, és ha egy e-mail címre kattintok akkor a Thunderbird-öt nyitja meg. Viszont ha nyitok egy Chrome-ot, majd bezárom, és megismétlem az Internet Explorer-es műveletet, akkor máris a Chrome-ban nyitja meg az alapértelmezett e-amil fiókom. Tehát a Chrome valamiért magát állítja be alapértelmezett levelezőkliensnek.
A vezérlőpult-Alapértelmezett programok alatt a kiterjesztéseknél az "*.eml", és a protokolloknál a "MAILTO" résznél is a Thunderbird szerepel (Windows 7 x64), egész addig, míg el nem indítom a Chrome-ot, mert akkor a "MAILTO" protokollhoz saját magát állítja be.
Van valakinek ötlete mitől bolondult meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest