Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Akadt egy elég zavaró problémám: A Thunderbird elfelejtett alapértelmezett levelezőkliensnek lenni, hiába van mindenhol beállítva. Minden induláskor rákérdez, hogy beállítom-e, ennek ellenére nem lesz az, mert legközelebb megint megkérdezi. Illetve ha egy e-mail címre kattintok a böngészőben (Chrome), akkor is átirányít a webes alapértelmezett e-mail fiókomra (amit nem is értem honnan vesz), ahelyett, hogy a Thunderbirdben nyitna egy új e-mail írás ablakot.
Kipróbáltam, hogy Windows újraindítás után nyitottam egy Internet Explorer-t, és ha egy e-mail címre kattintok akkor a Thunderbird-öt nyitja meg. Viszont ha nyitok egy Chrome-ot, majd bezárom, és megismétlem az Internet Explorer-es műveletet, akkor máris a Chrome-ban nyitja meg az alapértelmezett e-amil fiókom. Tehát a Chrome valamiért magát állítja be alapértelmezett levelezőkliensnek.
A vezérlőpult-Alapértelmezett programok alatt a kiterjesztéseknél az "*.eml", és a protokolloknál a "MAILTO" résznél is a Thunderbird szerepel (Windows 7 x64), egész addig, míg el nem indítom a Chrome-ot, mert akkor a "MAILTO" protokollhoz saját magát állítja be.
Van valakinek ötlete mitől bolondult meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...