Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laszlohu
üzenetére
köszi, bétát nem merem feltenni, gondolom 1 idő után akkor azt tapasztalhatom, hogy a Chrome-nál is jobb lesznek az ilyen játékok, ha a linkelt flash, stabilan belekerül? köszi
(nekem elég bosszantó, hogy kb csak ezért kell ff-t használnom mert ott tudok játszani simán fut) ez a béta kb mennyi idő még stabil lesz és belekerül a Chromeba? 
tudom apróság de mivel szeretek ilyesmikkel játszani így nyilván akkor már olyan böngészőt használok ami rendesen beinditja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(nekem elég bosszantó, hogy kb csak ezért kell ff-t használnom mert ott tudok játszani simán fut) ez a béta kb mennyi idő még stabil lesz és belekerül a Chromeba?