Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
a kezeim közé került egy régi gép (cerka 346 + Via IGP) és OS újraintsall volt(XP) alapból chrome-ot tettem fel, viszont akármilyen flash videót játsztok 100%-ra padlózza a procit és iszonyat szaggat a kép/hang. Sokmindent nem tudtam tenni, kipróbáltam milyen Firefoxban és ott némileg kissebb a CPU használat, olyan 90% körüli és itt már teljesen jó a hang bár a kép itt is néha egy kicsit laggol de közel sem annyira mint Chrome-ban és abszolút tűrhető.
Egy sima weboldal sok képpel is eléggé lehúzza a rendszert Chrome alatt, de Firefoxnál ez sokkal kevésbé jelentkezik.Ennyivel pazarlóbban bánna az erőforrásokkal a Chrome ? Ha igen mióta ilyen ? Évek óta Chrome-ot használok, igaz jóval erősebb gépen, de régebben a Chrome gyorsabb volt mint a Firefox, éppen ezért kezdtem el használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PH! Darts
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest