Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
pontosan hol található ez a beállítás ?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
mostanában vettem észre, hogy a Chrome anélkül is elindul, hogy elindítottam volna (firefox az alapértelmezett böngészőm) , de nem jelenik meg az ablak, csak a chrome.exe fut a háttérben pár gyerekfolyamatával.
Fogalmam sincs mi lehet ez valaki találkozott hasonlóval ?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
a kezeim közé került egy régi gép (cerka 346 + Via IGP) és OS újraintsall volt(XP) alapból chrome-ot tettem fel, viszont akármilyen flash videót játsztok 100%-ra padlózza a procit és iszonyat szaggat a kép/hang. Sokmindent nem tudtam tenni, kipróbáltam milyen Firefoxban és ott némileg kissebb a CPU használat, olyan 90% körüli és itt már teljesen jó a hang bár a kép itt is néha egy kicsit laggol de közel sem annyira mint Chrome-ban és abszolút tűrhető.
Egy sima weboldal sok képpel is eléggé lehúzza a rendszert Chrome alatt, de Firefoxnál ez sokkal kevésbé jelentkezik.Ennyivel pazarlóbban bánna az erőforrásokkal a Chrome ? Ha igen mióta ilyen ? Évek óta Chrome-ot használok, igaz jóval erősebb gépen, de régebben a Chrome gyorsabb volt mint a Firefox, éppen ezért kezdtem el használni.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
megvan mérnem ment. ha nem tolod fel csutkára az ablakot, akkor Win7 alatt az aero snap levadássza, és kiteszi nagyba.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
nemmegy

-
VinoRosso
veterán
Csöcs!
néha ha gyorsan váltok ablakott és tabot egyszerre, akkor a tab amire kattintottam leválik az ablakról , és új ablakban nyílik meg. Hogy lehet az ablakot visszatenni egy másik ablakba a tabok közé?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Sajnos befosott az oprám, valszeg valami malware megzabálta, mert indítás után pár mpre 100% CPU kihasználtsággal és iszonyatos IO löketekkel terheli a rendszert. Leszedtem, eltávolítottam mindent ami hozzá köhető volt, de reinstall után is ilyen, úgyhogy úgy döntöttem átváltok Chromera. Ehhez kéne egy kis help:
Hol tudok olyan add-ont letölteni(ha létezik), amivel olyan kezdőlapom lehet, mint az operában, ahol el lehet menteni az üres oldalra site miniatűjét, és ezekre kattintva indíthatóak?
Anno telepítéskor a nem importáltam az oprera könyvjelzőket. Utólag hogyan tudom ezt megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS routerek
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest