Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
Sziasztok!
Firefoxot szoktam használni, csak néha elég lomhán tölti be az oldalakat, ezért Chrome-ra rá szoktam nézni időnként. Úgy érzem, hogy megfelelő lenne a Chrome is, mert szinte minden kiegészítő elérhető már rá is, amikre nekem szükségem van. Azonban van pár problémám, nem tudom másnál is jelentkeznek-e.1. Bekapcsoltam a Click to play funkciót, mert nagyon hasznosnak tartom. Azonban a Chrome-ban úgy működik, hogy pl. betöltök egy youtube videót, és egy pillanatra elkezdi lejátszani, majd csak ez után aktiválódik a click to play. Ez másnál is előfordul?
2. Az oldalak nagyon furcsán töltődnek be. Pl. Nézek egy youtube videót, de mellette megnyitok pár oldalt, hogy majd megnézem őket, full screen-be rakom a videót, majd egy idő múlva visszamegyek, hogy megnézném a betöltött oldalakat, de még egyet sem töltött be, vagy szinte alig. Vagy pl. egy oldal elkezd betöltődni, és sokáig nem tudok scrollozni rajta, csak akkor, mikor már a töltés/renderelés teljesen befejeződött. (Főleg nagyobb oldalaknál fordul elő.)
Másnál is előfordulnak ilyen?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest