Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
Sziasztok!
Firefoxot szoktam használni, csak néha elég lomhán tölti be az oldalakat, ezért Chrome-ra rá szoktam nézni időnként. Úgy érzem, hogy megfelelő lenne a Chrome is, mert szinte minden kiegészítő elérhető már rá is, amikre nekem szükségem van. Azonban van pár problémám, nem tudom másnál is jelentkeznek-e.1. Bekapcsoltam a Click to play funkciót, mert nagyon hasznosnak tartom. Azonban a Chrome-ban úgy működik, hogy pl. betöltök egy youtube videót, és egy pillanatra elkezdi lejátszani, majd csak ez után aktiválódik a click to play. Ez másnál is előfordul?
2. Az oldalak nagyon furcsán töltődnek be. Pl. Nézek egy youtube videót, de mellette megnyitok pár oldalt, hogy majd megnézem őket, full screen-be rakom a videót, majd egy idő múlva visszamegyek, hogy megnézném a betöltött oldalakat, de még egyet sem töltött be, vagy szinte alig. Vagy pl. egy oldal elkezd betöltődni, és sokáig nem tudok scrollozni rajta, csak akkor, mikor már a töltés/renderelés teljesen befejeződött. (Főleg nagyobb oldalaknál fordul elő.)
Másnál is előfordulnak ilyen?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest