Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni, a Google Chrome -ot használom és egy ideje nem menti el a jelszavakat, hiába ismétlem hiába megyek be a beállítok-jelszavak űrlapok- Mentett jelszavak kezelése - tt jelennek meg azok a weboldalak, amelyekhez a jelszavak mentése meg lett tiltva- itt nincs semmi semmi az ég adta világon, és olvastam fórumokon hogy egy két fióknál van ez, de nálam, sem freemail, sem gmail.hu, sem gmail.com, sem youtube, sem facebook, semmit nem ment meg sem kérdezi, mióta automatán frissít(vagy mi a szösz mert én nem frisítettem az biztos) azóta szar az egész, néha még videózás közben is ugy beakad a böngészőm hogy iszonyat, na de ez nem ide tartozik, mit tegyek ez ellen, szeretném használni a kényelmi funkcióját is ennek a böngészőnek, sajna már küszködöm vele pár hónapja de már úgy voltam vele hogy segítséget kérek talán nem vagyok ezzel a problémával egyedül.
Verzió: 28.0.1500.95 m
A Google Chrome naprakész.köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest