Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Ez a Google Chrome Backup program elég hülye
, nálad rendesen működik ? Próbáltam pár hete a portable verziót és a legújabb chrome-ra azt írta, hogy frissítsem, mert van újabb (persze csak béta volt újabb, ismerősnél is ezt írta) aztán rányomtam, hogy kösz nem és akkor kiírta, hogy nincs telepítve nálam a böngésző és nem is indult el. 
Könyvjelzőkkel nincs gondom, azokat ki és vissza tudom menteni bárhonnan.
Sync-re én sem bíznék semmit komolyabban.
Minden le van nálam mentve normálisan a Firefoxból, de a másik gépen nincs telepítve a Fox és ha már csak abból lehetne átmenteni a dolgokat, akkor azt használnám inkább és nem a Chrome-ot.
Azért köszi
, ha csak ennyi a "megoldás", akkor inkább majd törlöm és használok másik böngészőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nálad rendesen működik ? Próbáltam pár hete a portable verziót és a legújabb chrome-ra azt írta, hogy frissítsem, mert van újabb (persze csak béta volt újabb, ismerősnél is ezt írta) aztán rányomtam, hogy kösz nem és akkor kiírta, hogy nincs telepítve nálam a böngésző és nem is indult el. 
, ha csak ennyi a "megoldás", akkor inkább majd törlöm és használok másik böngészőt.