Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Ez a Google Chrome Backup program elég hülye
, nálad rendesen működik ? Próbáltam pár hete a portable verziót és a legújabb chrome-ra azt írta, hogy frissítsem, mert van újabb (persze csak béta volt újabb, ismerősnél is ezt írta) aztán rányomtam, hogy kösz nem és akkor kiírta, hogy nincs telepítve nálam a böngésző és nem is indult el. 
Könyvjelzőkkel nincs gondom, azokat ki és vissza tudom menteni bárhonnan.
Sync-re én sem bíznék semmit komolyabban.
Minden le van nálam mentve normálisan a Firefoxból, de a másik gépen nincs telepítve a Fox és ha már csak abból lehetne átmenteni a dolgokat, akkor azt használnám inkább és nem a Chrome-ot.
Azért köszi
, ha csak ennyi a "megoldás", akkor inkább majd törlöm és használok másik böngészőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, nálad rendesen működik ? Próbáltam pár hete a portable verziót és a legújabb chrome-ra azt írta, hogy frissítsem, mert van újabb (persze csak béta volt újabb, ismerősnél is ezt írta) aztán rányomtam, hogy kösz nem és akkor kiírta, hogy nincs telepítve nálam a böngésző és nem is indult el. 
, ha csak ennyi a "megoldás", akkor inkább majd törlöm és használok másik böngészőt.