Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Chrome-ban új lap betöltése előtt gyakran megjelenik egy pillanatra egy üres fehér lap. Eddig nem foglalkoztam vele, de épp weboldalt hegesztek, más böngészőkkel is nézem közben, és máshol nincs ilyen jelenség. Az az érdekes, hogy nem mindig csinálja, van hogy 10-ből 1x-2x, van, hogy 8x. Firefoxnál sincs ilyen, de most kipróbáltam az Opera Next-et, és ott sincs (amellett pedig olyan, mint a villám
Igaz, hogy friss még, 0 bővítménnyel, de akkor is.)Szóval rohadt idegesítő jelenség, úgy néz ki, hogy újratölti az egész lapot akkor is, amikor nem kellene

szerk: most kb. 15x jó volt, aztán utána megint fehér lappal töltötte be... Valami cache zavarja lesz szerintem
Amúgy kb. 2-3 verzióval ezelőtt tűnt fel, azelőtt mintha nem lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, hogy friss még, 0 bővítménnyel, de akkor is.)