- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Chrome-ban új lap betöltése előtt gyakran megjelenik egy pillanatra egy üres fehér lap. Eddig nem foglalkoztam vele, de épp weboldalt hegesztek, más böngészőkkel is nézem közben, és máshol nincs ilyen jelenség. Az az érdekes, hogy nem mindig csinálja, van hogy 10-ből 1x-2x, van, hogy 8x. Firefoxnál sincs ilyen, de most kipróbáltam az Opera Next-et, és ott sincs (amellett pedig olyan, mint a villám
Igaz, hogy friss még, 0 bővítménnyel, de akkor is.)Szóval rohadt idegesítő jelenség, úgy néz ki, hogy újratölti az egész lapot akkor is, amikor nem kellene

szerk: most kb. 15x jó volt, aztán utána megint fehér lappal töltötte be... Valami cache zavarja lesz szerintem
Amúgy kb. 2-3 verzióval ezelőtt tűnt fel, azelőtt mintha nem lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz, hogy friss még, 0 bővítménnyel, de akkor is.)