- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most én nem is konkrétan az új, csempés felületet minősítettem (az mindig jó táptalaja amúgy is a flame-nek), hanem szimplán ezt a Windows 8-as módot Google Chrome esetén (maradjunk a topic keretein belül), aminek egyelőre SEMMI előnyét nem látom (lásd korábbi okfejtések), de igazán felvilágosíthatna valaki legalább egyről, ami érdemi előny lehet.
Tényleg semmi hasznát nem látom, sőt, igazából szerintem még rossz is, például nem úgy rendezgeted egymás mellé az ablakokat, ahogy csak akarod, mint a rendes asztali felületnél, hanem ott van neked full screenben, vagy csupán valamilyen módon oldalra dokkolva, aztán annyi. Még bezáró, leikonizáló, kicsinyítő ikon sincs, hát tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest