Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, éppen ezeket szoktam emlegetni én is hiányosságként. És valóban tényleg vannak alapvető hiányosságok, amikre bővítmény sincs, sajnos ez igaz. A gugli mintha nem hallgatna a júzerekre, vagy én nem tudom.
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).De még ezektől eltekintve is azt mondom, hogy összességében még mindig ez az legjobb számomra. Főleg most a 28-as béta óta még gyorsabb és "reszponzívabb" az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).