Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, éppen ezeket szoktam emlegetni én is hiányosságként. És valóban tényleg vannak alapvető hiányosságok, amikre bővítmény sincs, sajnos ez igaz. A gugli mintha nem hallgatna a júzerekre, vagy én nem tudom.
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).De még ezektől eltekintve is azt mondom, hogy összességében még mindig ez az legjobb számomra. Főleg most a 28-as béta óta még gyorsabb és "reszponzívabb" az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku, 4 óra/Számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).