- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudom, éppen ezeket szoktam emlegetni én is hiányosságként. És valóban tényleg vannak alapvető hiányosságok, amikre bővítmény sincs, sajnos ez igaz. A gugli mintha nem hallgatna a júzerekre, vagy én nem tudom.
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).De még ezektől eltekintve is azt mondom, hogy összességében még mindig ez az legjobb számomra. Főleg most a 28-as béta óta még gyorsabb és "reszponzívabb" az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pl. a rühellem, hogy az utolsó tabbal bezáródik a böngésző, és nem képesek ezt megcsinálni, hogy legalább legyen rá egy opció a beállításokban
Az ezt orvosló bővítmények félmegoldások voltak, és már nem is működnek (legalábbis amiket próbáltam).