Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Na ja, én az összes előnyös oldalát elismerem, szeretem, viszont az összes hiányosságát nagyon tudom utálni.
(Mondjuk ezzel akkor nem vagyok egyedül.) Az utolsó füles bezárós dolog meg tényleg érthetetlen, de ez is azokhoz hasonló, amik fejlesztésének a hiányát nem tudom megérteni amiatt sem, mert programozási szempontból egyértelmű, hogy nem jelenthet problémát olyan számára, aki egy "Hello world"-jellegű programnál komolyabbat is írt már, viszont hihetetlen sok felhasználó nyavalyog miatta, így ha egyszer elkészítenék, legalább nem kellene hallgatniuk a panaszáradatot és fikázást, valamint a júzerek is elégedettebbek lennének. A UI tervezésénél nem értem, a felhasználói véleményekre miért nem adnak, pedig tudtommal a Google egyik alapelvei közé tartozik (vagy tartozott) a felhasználói visszajelzések figyelembe vétele. Na meg az is gáz, hogy tényleg a gyökér júzer a követendő minta, rájuk építenek, aztán a "motorháztető alá" berakják a szerintük "haladóbb" dolgokat, miközben azok teljesen alapvető műveletek (asszem pont ezt fejtegette itt a topicban egy korábbi Opera-felhasználó is, aki nem mondta, miért állt át
).
Mondjuk félreértés ne essék, mindent nyilván nem lehet implementálni, ennyire nem egyszerű a dolog, mert ötmillió dolguk van egyszerre, meg más böngészőgyártókról is ugyanezeket el lehet mondani, de olyan, amire arányaiban hatalmas igény van, azt mondjuk illene megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Mondjuk ezzel akkor nem vagyok egyedül.) Az utolsó füles bezárós dolog meg tényleg érthetetlen, de ez is azokhoz hasonló, amik fejlesztésének a hiányát nem tudom megérteni amiatt sem, mert programozási szempontból egyértelmű, hogy nem jelenthet problémát olyan számára, aki egy "Hello world"-jellegű programnál komolyabbat is írt már, viszont hihetetlen sok felhasználó nyavalyog miatta, így ha egyszer elkészítenék, legalább nem kellene hallgatniuk a panaszáradatot és fikázást, valamint a júzerek is elégedettebbek lennének. A UI tervezésénél nem értem, a felhasználói véleményekre miért nem adnak, pedig tudtommal a Google egyik alapelvei közé tartozik (vagy tartozott) a felhasználói visszajelzések figyelembe vétele. Na meg az is gáz, hogy tényleg a gyökér júzer a követendő minta, rájuk építenek, aztán a "motorháztető alá" berakják a szerintük "haladóbb" dolgokat, miközben azok teljesen alapvető műveletek (asszem pont ezt fejtegette itt a topicban egy korábbi Opera-felhasználó is, aki nem mondta, miért állt át