- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Tudod csak azon kaptam fel a vizet, hogy feleslegesen szóltál be. Ha egy problémára csak annyit tudsz mondani, hogy nem kötelező használni a Chrome-ot, akkor minek írsz? Szerinted milyen lenne a fórum, ha mindenkinek minden gondjára ez lenne a válasz?
"Baj van a Windowssal..."
"Nem kötelező használni.""Baj van az Asus alaplapommal..."
"Nem kötelező használni.""Nem tudom elolvasni a privát üzeneteimet..."
"Nem kötelező ide járni."És a szomorú az, hogy a legutóbbi nekem címzett postodban is csak az észt osztod, de semmi konstruktív dolgot nem írtál benne, csak a véleményedet rólam és az Operáról, ami szerinted nem jó böngésző (talán mert kevesen használják és támogatják?).
Részemről befejeztem. Elnézésed kérem, ha megbántottalak, illetve mindenki mástól is aki magára vette, de szerintem azért gondolkodj el te is, miért történt mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Assetto Corsa EVO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest