Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Akkor egy kérdés..
Ha használsz bankkártyát, akkor miért mutatod azt, hogy paranoiás vagy?
(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)Nem, csak rohadtul utálom azt, hogy olyannal hisztiznek egyesek, ami ád 1. alapból egyértelmű, és lényegében köztudott dolog, (de azért ki van kapcsolva a hozzá tartozó funkció) ád 2, valahol nem, közben máshol mondhatni rohadtul nem foglalkozik az adott dolgokkal...

Jó kis Facebook böngésző lesz majd egyszer talán az Operából (lényegében annak még talán jó lesz).
Legyek? Szerintem a személyeskedésre célzó hsz-ekből vegyél vissza egy csöppet, mert így ez egy kicsit túl sok embernek szólt. Én nem tettem hasonlót, szerintem más sem, így Neked sem kéne. Ha meg mégsem bírod ki, akkor vissza lehet fáradni az Opera topic-ba. Kicsit gáz, hogy ezt még egyesek még mindig nem képesek kinőni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)