Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ROBERTOH #2091 üzenetére

Komolyan mondom ha nem lenne pár jó arc is a játékosok között, akkor befejezném.

Levelekben olyan épületes helyesírási és fogalmazási hibák, hogy hihetetlen...de tényleg verik a lécet, pedig aztán én sem fordítok kellő figyelmet a körítésre, csak a mondanivalóra.

Srácok fenyegetnek másokat mert alájuk mentek a piacon az árral, srácok fenyegetőznek, hogy vannak magas szintű haverjaik,....és srácok akik éjjel-nappal ezt nyomják.
    Sőt..ami a vicc, szoktak képet linkelni példaképpen (mondjuk a jelentésre), és mit látni?
    A böngészőn megnyitva BiteFight, BattleKnight, Gladi' : kép
    vagy mint Neibelung, excel-ben tartja az esedékes támadásokat....[link]
    döbbenet.

Megspékelve ilyen arcokkal, mint FC_Spartacus.
    Múltkor megint volt egy levélváltásunk, ahol azt mondta hogy ha nem akarom hogy támadjam, maradjak le..
    Vagy kérjek töle pihenőt..
    Megmondtam hogy nem akarok még egy támadást, mert rányitok egy topikot az eddig elmentett képeimmel, aztán majd a GO eldönti hogy ez elég-e a ban-ra, esetleg még talán mások is nyitnak, mivel második a rabolt aranyak listáján...sok barátja valszeg nincs.
    Én meg többé nem statisztálok kussolva.
    Szal csak jöjjön..
    Azóta még nem jött. Aztán egy időben gyűjtögettem képet Soorbero-nak is :), mivel akkor pont betámadott a klánjukból -=S.P.Q.R.=- és Tigershark1, FC_Spartacus meg alapon jött.
    Így befenyegettem szintén egy topikkal ez miatt.
    Azóta most láttam újra.
    ..és a képeket valóban elraktam, és ha ilyen van továbbra is elrakom, mert a legtöbb ilyen arcra csak ezzel lehet hatni....úgy féltik az összehordott karakterüket mint szél.
    Ha morcos leveleket írsz, annak csak örülnek, mert pozícióban érzik magukat.
    Én mindig cinkelni szoktam őket hogy jöjjenek csak, az csak nekik lesz rossz :)

Új hozzászólás Aktív témák