Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Komolyan mondom ha nem lenne pár jó arc is a játékosok között, akkor befejezném.
Levelekben olyan épületes helyesírási és fogalmazási hibák, hogy hihetetlen...de tényleg verik a lécet, pedig aztán én sem fordítok kellő figyelmet a körítésre, csak a mondanivalóra.
Srácok fenyegetnek másokat mert alájuk mentek a piacon az árral, srácok fenyegetőznek, hogy vannak magas szintű haverjaik,....és srácok akik éjjel-nappal ezt nyomják.
Sőt..ami a vicc, szoktak képet linkelni példaképpen (mondjuk a jelentésre), és mit látni?
A böngészőn megnyitva BiteFight, BattleKnight, Gladi' : kép
vagy mint Neibelung, excel-ben tartja az esedékes támadásokat....[link]
döbbenet.Megspékelve ilyen arcokkal, mint FC_Spartacus.
Múltkor megint volt egy levélváltásunk, ahol azt mondta hogy ha nem akarom hogy támadjam, maradjak le..
Vagy kérjek töle pihenőt..
Megmondtam hogy nem akarok még egy támadást, mert rányitok egy topikot az eddig elmentett képeimmel, aztán majd a GO eldönti hogy ez elég-e a ban-ra, esetleg még talán mások is nyitnak, mivel második a rabolt aranyak listáján...sok barátja valszeg nincs.
Én meg többé nem statisztálok kussolva.
Szal csak jöjjön..
Azóta még nem jött. Aztán egy időben gyűjtögettem képet Soorbero-nak is
, mivel akkor pont betámadott a klánjukból -=S.P.Q.R.=- és Tigershark1, FC_Spartacus meg alapon jött.
Így befenyegettem szintén egy topikkal ez miatt.
Azóta most láttam újra.
..és a képeket valóban elraktam, és ha ilyen van továbbra is elrakom, mert a legtöbb ilyen arcra csak ezzel lehet hatni....úgy féltik az összehordott karakterüket mint szél.
Ha morcos leveleket írsz, annak csak örülnek, mert pozícióban érzik magukat.
Én mindig cinkelni szoktam őket hogy jöjjenek csak, az csak nekik lesz rossz
Új hozzászólás Aktív témák

- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mivel akkor pont betámadott a klánjukból -=S.P.Q.R.=- és Tigershark1, FC_Spartacus meg alapon jött.