Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Ba cy lus #64257 üzenetére
Biztos nem ugyanúgy reagál rá?
Tudom, hogy a fuzz érzékeny téma, és kb azonos germánium tranzisztorok hangja között is lehet különbség, és ha megvan az örök kedvenced, azt akarnád mindennel használni, ezért érdemes megpróbálni.De én úgy állok hozzá, hogy analógot az analóggal, digitálist a digitálissal, ha modellezős cuccon akarok fuzzkodni, akkor keresek azon belül egy szimpatikus fuzzt. Eddig mindig találtam olyat, amilyet kerestem.
És inkább az volt nehéz, hogy analóg formában tudjak venni egy olyasmi fuzzt, amilyet a modellezőben találtam.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ba cy lus #64257 üzenetére
Senki nem mondta, hogy ne lehetne több a csöves erősítő használata úri passziónál, sznoboskodásnál.
Viszont a gitárosok jelentős részének a te szempontjaid irrelevánsak és mosolyogva használják a NAM-ot akár úgy is, hogy ott van nekik otthon a csöves amivel betanitották de nem akarják hurcolni.
reset kommentje sima vicceskedő szurkálódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest