- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
Ááá emberek, tegnap majdnem vitába szálltam, de rájöttem, felesleges elmélkednem a zeneiségről, mert úgysem lehet meggyőzni senkit se.
Nézegetem a Sziget árakat, de kurva drága, pedig egy sum-41-ra megérné elmenni, többi nem érdekel úgy igazán. Mert aztán néztem a őprogramokat is, ééés paff. Kezdik már kurvára erőltetni ezt a dubstepet, meg a "díszpáva vagyok mert sáfüling!" szarokat...
Most is Skrillex meg nem tom milyen elektronikus zajok voltak Volt feszten is. Szigetre is LMFAO jön, meg Snoop Dogg, utóbbinak pár számát bírom is, de azért kezd unalmas lenni már.
Nem tudom mi a buli abban, amikor elhívják ide a "legnagyobb DJ-ket, meg stílusteremtőket", mikor rápakolja a lemezt, azt max a sávokat húzogatja fel-le, a sok hülye a Dj-vel együtt néz bambán, meg ugrál, semmi ének, közönséggel 0 kapcsolatba lépés. És akkor látom az "életem legjobb koncertje" kommenteket. Koncert?Milyen hangszeren játszanak?
Szokják mondani, hogy ha nem tetszik, ne hallgasd. Hát de basszus, akárhova megyek, mindenhol ezt nyomják a képembe, ezt az effektezett nyávogómacska hangot... Meg mindenhol azt kell hallgatnom, amit ők akarnak, mert ők a többség, ők azt szeretik.
Egy ilyen nevet meg nem is ismernek:
http://www.youtube.com/watch?v=T_jWunnz4Xk&feature=related
Emellett még ezek a zenekarok melegek is, mert hogy hogy néznek ki. Hát én láttam már rondábbat is diszkóban, főleg a vágott v nyakú, keresztel a nyakában viritó 13 éves nádszál virág csávókról nem is beszélve.
Ezek legalább letettek vmit az asztalra, amit évizedek után is hallgatnak az emberek.Ez a skrillex hájpolás is, meg a dubstep is 1-2 év és eltűnik a süllyesztőben, és ezt is ciki lesz hallgatni. Nem tudom, emlékeztek-e a nagy tecktonik lázra, na ez ugyanúgy fog járni. Legalábbis remélem...
Én vagyok a buzi, mert punkot hallgatok, tök átlagos külsővel. És ezt olyanok mondják, akik rózsaszín pólót hordanak, meg vasalják a hajukat, meg sorolhatnák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest