- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Talán potisapkát vettem, nem is tudom. Nem emlékszem már mit is vettem a neten és volt a kínai eladónak ilyen bundkészlete is és csak bedobtam a kosárba anno. Annyira nem volt tétel. Talán ezer forint vagy inkább csak párszáz, de tényleg valami jelképes összeg volt. Az első gitárom vettem vissza.
Igazából csak visszakértem, amikor ki akarták dobni.
Értéktelen csehszlovák cucc, ami már akkor nagyon pontatlan volt, amikor eladtam.
Aztán biztos túlkoptak a bundjai, mert kihúzták őket a fogólapból. Úgy kaptam vissza, hogy a bundok helyére fehér trutyi van belekenve a rózsafa fogólapba. De az sem rendesen és aztán átlakkozva sincs vastagon.
Szóval most, ha felülről megnyomom a fehér valamit az új bund élével be tud szakadni, szóval könnyű lenne megfújni forró levegővel és kikotorni a bundok helyét újra normálisan, aztán felbundozni.
De az egész, hogy is mondjam. Érzelmi alapon csak, hogy megszólaljon. Pontosan tudom, hogy szar lesz akkor is, ha jól sikerül a bund, mert hát a saját bundjaival is szar volt :) Szóval sok értelme nincs.
Pénzt locsolni rá pláne hülyeség, de ha fillérekből tudnám, magamnak megcsinálnám poénból, hogy belenyomkodom az új bundokat, csak pech, hogy nem stimmel a rádiusz. Ez van. Akkor elengedem, ha kopácsolással csak elrontani lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értéktelen csehszlovák cucc, ami már akkor nagyon pontatlan volt, amikor eladtam.