Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Nah, fejlemenyek

szoftveres tutujgatast a Mini sajnos nem tud, szoval hardware iranyban kell keresni a megoldast. A noise gate pedal jol hangzik, korbenezek, de ha tudtok linkelni koltseghatekonyat (mar amennyire ez igy 450-es USD-magassagokban lehetseges) megkoszonom. De az megiscsak penzbe kerul, meg sok ido, szoval...
Mivel (ahogy azt tobben is mondtatok) gyanus a fold-problema, errefele indultam el. A hozza vett gyari Roland tapegyseg nem foldelt, igy a Mini hatuljan levo fold-csavarral hozzarogzitettem egy kabelt (volt a polcon egy amugy is szetvagott RCA kabel, tokeletes ilyen kiserletezesre), es...
DO NOT TRY THIS AT HOME: ugyan nyilvanvalo okokbol (ha esetleg aramot tol ra a kazan, stb) ellenjavalt, ranyomtam a radiatorra a kabel masik veget, ezzel probalva lefoldelni. Nem szunt meg a zugas, de halkabb lett erezhetoen. Ezt jo jelnek tekintettem.DO NOT TRY THIS AT HOME, de TENYLEG NE: gondoltam ha fold kell neki, adjunk neki foldet. Ugyhogy megkerestem a halozati aljzatban a foldelest, ranyomtam a kabelt, es... nem szunt meg a zugas, de szinte teljesen eltunt
szoval most azon gondolkodom, keritek egy foldelt halozati kabelt, kiszedem belole a fazis/nulla vezetekeket, es az igy eloallitott "foldelokabelt" rakotom a Minire. Ellenjavallat, "hulye vagy b+, felgyujtod a hazat", vagy egyebek? Ha nincs, akkor megcsinalom 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoval most azon gondolkodom, keritek egy foldelt halozati kabelt, kiszedem belole a fazis/nulla vezetekeket, es az igy eloallitott "foldelokabelt" rakotom a Minire. Ellenjavallat, "hulye vagy b+, felgyujtod a hazat", vagy egyebek? Ha nincs, akkor megcsinalom