Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

Nah, fejlemenyek :D

szoftveres tutujgatast a Mini sajnos nem tud, szoval hardware iranyban kell keresni a megoldast. A noise gate pedal jol hangzik, korbenezek, de ha tudtok linkelni koltseghatekonyat (mar amennyire ez igy 450-es USD-magassagokban lehetseges) megkoszonom. De az megiscsak penzbe kerul, meg sok ido, szoval...

Mivel (ahogy azt tobben is mondtatok) gyanus a fold-problema, errefele indultam el. A hozza vett gyari Roland tapegyseg nem foldelt, igy a Mini hatuljan levo fold-csavarral hozzarogzitettem egy kabelt (volt a polcon egy amugy is szetvagott RCA kabel, tokeletes ilyen kiserletezesre), es...
    DO NOT TRY THIS AT HOME: ugyan nyilvanvalo okokbol (ha esetleg aramot tol ra a kazan, stb) ellenjavalt, ranyomtam a radiatorra a kabel masik veget, ezzel probalva lefoldelni. Nem szunt meg a zugas, de halkabb lett erezhetoen. Ezt jo jelnek tekintettem.

DO NOT TRY THIS AT HOME, de TENYLEG NE: gondoltam ha fold kell neki, adjunk neki foldet. Ugyhogy megkerestem a halozati aljzatban a foldelest, ranyomtam a kabelt, es... nem szunt meg a zugas, de szinte teljesen eltunt :D :C szoval most azon gondolkodom, keritek egy foldelt halozati kabelt, kiszedem belole a fazis/nulla vezetekeket, es az igy eloallitott "foldelokabelt" rakotom a Minire. Ellenjavallat, "hulye vagy b+, felgyujtod a hazat", vagy egyebek? Ha nincs, akkor megcsinalom :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés