- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Ez egy nagyon rossz kérdés volt imho.
Nem leugtásnak szánom. Félre ne értsd, de ez kb olyan volt, hogy ''melyik jobb az autó vagy a motorbicikli''. Érted....gondolom.
A basszusgitár egy kisérő hangszer. (ritkán hallani rajta szolót). Általában ''csak'' 4 húr van rajta (persze van 5, meg 6...de ezt hagyjuk most). Gitárt meg gondolom ismered. Az egy teljesen más tészta. Ezt neked kell letisztáznod, hogy melyiken szeretnél játszani. Sokan elkezdenek gitározni, és utána áttérnek basszerra. Csak rajtad áll. Sokan mondják, hogy basszerozni könnyebb. Lehet. Egy bizonyos alapszintig biztos. De utána...az se gyerekjáték.
Vicces, hogy én pl...mindig is basszusgiráozni akartam. De ez csak egy olyan ''álom'' volt nekem. Aztán havertől tudtam jó áron venni egy elektromos gitárt és azóta nem birom le tenni. Szóval.
De ha van 60K-d, kb...akkor először döntsd el, hogy mit akarsz. Utána beszélhetünk, hogy a hangszeren belül mi a ''jobb'' márka...
üdv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- S21 256/8 dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest