- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Ez egy nagyon rossz kérdés volt imho.
Nem leugtásnak szánom. Félre ne értsd, de ez kb olyan volt, hogy ''melyik jobb az autó vagy a motorbicikli''. Érted....gondolom.
A basszusgitár egy kisérő hangszer. (ritkán hallani rajta szolót). Általában ''csak'' 4 húr van rajta (persze van 5, meg 6...de ezt hagyjuk most). Gitárt meg gondolom ismered. Az egy teljesen más tészta. Ezt neked kell letisztáznod, hogy melyiken szeretnél játszani. Sokan elkezdenek gitározni, és utána áttérnek basszerra. Csak rajtad áll. Sokan mondják, hogy basszerozni könnyebb. Lehet. Egy bizonyos alapszintig biztos. De utána...az se gyerekjáték.
Vicces, hogy én pl...mindig is basszusgiráozni akartam. De ez csak egy olyan ''álom'' volt nekem. Aztán havertől tudtam jó áron venni egy elektromos gitárt és azóta nem birom le tenni. Szóval.
De ha van 60K-d, kb...akkor először döntsd el, hogy mit akarsz. Utána beszélhetünk, hogy a hangszeren belül mi a ''jobb'' márka...
üdv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest