Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Ilyen 50k alattiban szerintem a HB készíti a legjobbakat, viszont sokszor olyan hangszedő méretek vannak ezekben az olcsóbbakban, amik nem igazán szabványosak, így nem nagyon lehet kókányolás nélkül valami jóra cserélni. Erre érdemes figyelni és a hajszálrepedésekre. A HB a gyártás előtt nem igazán szárítja ki rendesen a fát, vagy az ördög tudja, de ezek az olcsó HB gitárok eléggé megrepedősek. Fűtőtest közelében egyébként sem szabad hangszert tárolni, de erre a brand-re fokozottan figyelni kell. Ha megjelenik rajta az első évben hajszálrepedés inkább add el. Kimondottan könnyűnek nem mondanám az égert egyébként. Minden relatív. A keleti kemény juhar (Acer saccharum) nagyon nehéz, ahhoz képest lehet könnyűnek mondani.
A Toby nagyon könnyű. Ha hurcolászós bassz kell szerintem megkerülhetetlen. Mindenképpen nézzétek, hallgassátok meg, igaz picit drágább. Madárszemes Juhar (Hard-Maple) a nyaka (még hangszerboltok is írják kemény juharnak, pedig címeres ökörség) és amerikai hársfa (Basswood) a teste. Koppra belement az EMG J set, még a csavarok helye is stimm, de a gyári hangszedőkkel sem rossz egyébként. Én könnyebbet nem is emlékszem, hogy fogtam volna.
Szerintem a fa fajtája csak onnan számít(hat) sokat, ha hangszedőből olyat teszel bele, amilyet akarsz. Egy jó pickup egy vágódeszkában is jobban szól, mint egy rossz egy éger testben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest