Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
A jazz-t, a blues-rockot, a magyar népzenét és a klasszikus zenét szeretem. Ha a gitárzenét nézzük; Hendrix, Ritchie Blackmore, Joe Pass, David Gilmour, Gary Moore, Satriani, Henrik Freischlader, és Joe Pass ellenpontjaként; Dimebag Darrell és Tom Morello. Szerintem ők a maguk módján mind igazi történetmesélők a gitáron. Magyarok közül a régi-régi Tankcsapda, Tóth József „Citrom” játéka a Tűzkerék RB-ben, Szűcs Gábor a kedvenceim. Itthon bluest vagy a saját ötleteimet játszo(gat)m. Színpad közelében csak a háttérben dolgoztam, roadoltam még a múlt században.
Szerintem kellemesebb a hangja, emellett dögösebb, úgy, hogy közben zajmentes, mégis a bundok érintésére érzékenyebb és több a lehetőség a humbuckerben. Akár felezhető is és úgy technikailag egy single-coil lesz - persze nem megdöntve mint a Strat hídjánál - ezért hangzásban mégis más.
SSS összeállításnál nekem olyan érzésem van, mintha hiányozna valami a gitár hangjából. Talán a telt és öblös mélyek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk:
Gibsonéknál a Les Paul Studio-k a belépőmodellek. Ezek kevésbé díszítettek és kevésbé válogatott alapanyagból készülnek. Árban az ütőképesebb Fenderek könnyebben elérhetők. A Gibbók drágák sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)