Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Igazából az a meglepő, hogy a közelemben lévő emberekből milyen sokan reagálnak arra, hogy szeretnék megtanulni gitározni. Persze nagyrésze mind negatív, legyintő vélemény, ezeket kezelni, jobban mondva helyén kezelni, egész sok energiát elvesz mentálisan.
Főleg mindenki a korom miatt csinálja...basszus, a napokban leszek 33 éves, miről késtem le? Épp azt mondtam a feleségemnek, hogy ha 5 éve kezdek neki, akkor nem lenne annyi türelmem, mint talán most, mert ha egy hét után akkor nem tolok el egy szólót, akkor tuti elmegy a kedvem. Ehhez képest ezt most szerintem tudom kezelni.
Rögtön akkordok... Nem tudok, muszáj újjgyakorlatokat csinálnom, pengetnem, hogy ne keressem a húrokat és legalább jól le tudjam őket fogni. Most gyakoroltam kicsit és így elsőre két egymás melletti bundot alig tudok lefogni az egyes és kettes újjal.
Úgy gondolom, hogy amíg ezt nem tudom begyakorolni és ehhez hasonló lépegetéseket, addig nincs mit zenélni. Persze, rohadtul szeretnék és nagy a kísértés, hogy ne azzal kezdjem,de egyszerűen az fogja elvenni a kedvem.Most csinálok gyakorlásként fel-le pengetéseket üresben, váltogatva, sebességet növelve. Ha 5 kör hibátlan egymás után, akkor átmegyek bund lefogásra, egyenlőre két újjal, lépegetve...amikor már úgy érzem nem szenvedés néggyel, akkor lépek egyet előre. Egyenlőre bármily furcsa is nektek, akik már jól nyomjátok, ez is elég küzdős, be van feszülve a karom, az újjbegyeimen a húrok nyoma.... élvezem, csak ilyenkor k.rva ideg vagyok, hogy nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy gondolom, hogy amíg