- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Hello!
Az a helyzet, hogy most raktam újra a rendszert, és volt egy .avi fájl, ami elveszett.
A windowst a C-re raktam, és a fájl is azon voltRendes NTFS formázást hajtottam végre.
Úgy vissza lehet hozni az adatokat, hogy a jelenlegi partíció megmarad?
Előre is köszönöm! -
robyg
senior tag
EZ A PROGI NAGYON JÓ MINDEN ADATOMAT VISSZAHOZTA,KIVÉVE A GREENDAY ALBUMOMAT AMI MAX KB 100MEGA.
(MONDJUK A 336GIGÁBÓL 100MEGÁT VESZÍTENI ELÉG JÓ ARÁNY SZERINTEM)
-
Helyes
csendes tag
Már megoldódott... próbáltam kölcsönkérni de senkinek sincs mindenkinek 3,5es rackje van(senkinek sincs laptopja). A progi meg hát sztem nem egyedül nekem van meg úgy. 3500at meghát úgy gondoltam nem ér pár telefonszám de jól is tettem h nem vettem meg. Felraktam az xp-t utána egyből a progit elsőre ntfs-eset azzal ne mentde rájöttem h fat kell mert a régi olyan volt, azzal tökéletesen ment. Megvan minden. pedig összesen volt egy elcseszett frissítés utána egy partícionálás utána xp telepítés formázással. A végénmárnem reménykedtem de összejött. Na mind1. Azért köszönöm h akartál segíteni.
-
liksoft
nagyúr
Bocsi! Nem szóltam. Ha 3500-at nem érnek meg az adatok, akkor miről beszélünk? Értelmetlen ez az egész! Semmit nem osztanak ingyen. Kenyeret sem kapok 50-ért, mert nekem 200-at nem ér meg.
Szerk: Gondolom a progi is csak úgy van meg. Egyébként kölcsön is lehet kérni havertól egy napra.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Köszi a választ de 3500ot most ezért nem akarok kiadni mert másra nemtudnám használni. Portable verziót nemsikerült futtatni. Most van egy 2 partícióra osztott vinyó és semmi oprendszer rajta. Szted rack nélkül elveszne? főleg h az xp még ráis települhet esetleg a samsung progira ami tárolja a telszámokat. Még aztse tudom hogy az hol tárolja.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Egy iszonyat nagy kérésem lenne! Az a gond h van egy laptop azon a telefonszámaim. De a laptop befuccsolt, elvittem egy csákóhoz leszedtük az adatokat róla amik kellettek, de sajnos rosszat mivel nemtudtuk h a samsung pc sudio hol tárolja az adatokat ezért a program filesből kiszedtük a samsung mappát de mint kiderült most nem abba van. Mentés után partícionálta semmi más. Na most engem az érdekelne h hogyan tudnám megoldani hogy fusson rajta a getdataback vagy vmi hasonló de ne vesszen windows telepítéssel több adat. Most szedek vmi portable windowst de azzal tudom futtatni ezt?
-
okay
aktív tag
Hello! Segitséget szeretnék kérni,80%-nál a scan nagyon belassul,kilépek és akkor amit eddig keresett csak az érhetö el?És a copy-nál ha átmegy akkor mindenképp müködik az a fájl?És amit eddig átmásoltam hogy lehet törölni,mert nem szeretném ujra scan-elni az egészet,felajánl valami "recovery deleted file" de az nem csinál semmit.Ha valaki tudna segiteni.
Elöre is köszi! -
nfsu17
veterán
Köszönöm ennek a remek proginak, hogy sikerült mindent visszanyernem egy már haldokló WD-ről.
Még az elején ment a sima sajátgépes másolás is, de mikor már ötödször fagyott ki így másolás közben meguntam a dolgot.Valami miatt ez sem ment elsőre, mert írtó lassan kezdett el keresni, de 3.-ra aztán megindult és 2 óra alatt megtalált minden fájlt, és 1-2 kivételével mindent szépen, gyorsan át is másolt.
Néha win is elfelejtette, hogy bent a vinyó, néha írta, hogy nincs megformázza. Néa I/O-ra hivatkozva nem ment.
A WD-n kezdetben volt 7 badsector, majd egyre gyűltek, ahogy próbálkoztam átmásolni.
Végén már 55%-ra ment le a kondíciója, de ez már nem érdekel, minden adat jó helyen van.Ezen kívül próbáltam még 1-2 progit, de nem voltak sikeresek.
-
Panthera
őstag
Nem HDD probléma, de úgy látom más is elfér itt...(Utánaolvastam máshol már.)
Egy ismerősömnek sikerült gyorstörlést végezni egy DVD-RW lemezen.Amit eddig próbáltam:
- Neroval nem lehet menteni a sávokat;
- ISOBuster szerint üres a lemez;
- Badcopy Pro - Rescue Lost Files Mode #1 szintén;
- most a Mode #2 fut - még pár óráig biztos - eddig eredménytelenülHDD mentéseket csináltam már (GetDataBack), de gondolom az most a fájlrendszer más típusa miatt hanayagolható.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Bizonyos fényképezőgépek a kártya formattálásakor nem csak az adminisztrációt ürítik, hanem az egész kártyán inicializálást végeznek. Ilyen esetben nincs mentésre lehetőség. Egyébként meg USB-s olvasóba téve több ingyenes adatmentő progi is tud nagy valószínűséggel segíteni. Pl: ez.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Az üzenőfalamon találtam ma - egy kedves hölgyismerősömtől - ezt az üzit:
"Hello!
Esetleg valaki vagy valakinek zseni ismerőse???
fényképező memoriakártyájáról "sikerült"az összes fotot törölnöm-"véletlen"
Szóval esetleg valaki tudná a problémát kezelni??Kellenének vissza az "emlékek"
Fizetek is,de köszi előre is mindenféle adatmentő cégek ajánlatát 20-30ezrekért nem-annyiért visszautazunk újra fotozunk
Köszike"Valakinek van tippje, hogy lehet visszahozni a képeket? ...ha egyáltalán lehet.
-
atesss
addikt
Milyen adatmentő programokat ismertek/ tudtok ajánlani?
Jöhet ingyenes (ha van) és fizetős is.
Ha tudtok mondhattok jópárat, aztán kipróbálom melyik mennyit tud ránézésre, meg aztán mit kezd a vinyóval.
Én Stellar Phoenix-et és GetDataBack-et ismerek egyenlőre. -
SIKIRIKI
tag
Hali valaki mondja már meg hogy GetDataBack NTSF készitet img fálj bol hogy tudnám kiszedni a dolgaimat mert nekem csak free verzio van és semit nem enged csinálni csak vissza tölti az img fáljt amit lementetem a sérült vinyoról.
Help -
liksoft
nagyúr
Akkor tedd be kártyaolvasóba, és úgy próbáld. Ha így is gondok vannak, akkor a kártya (flash
) belső adminisztrációja (nem OS nyilvántartás) ment tönkre. Ebben az esetben adatmentő programmal tudsz eredményt elérni, ha a felület olvasható. A sikeresség a sérülés mértékétől függ. (Feltehetően a kártya elején a FAT adminisztráció sérült - az szokott
de sűrűn, mivel flash
.)
-
Rufusz
tag
Kozben sikerult nemi eredmenyt elernem, lefuttattam mas beallitasokkal a keresot es talalt rengeteg 'lost file'-t.
A baj csak az hogy mindnek random nevet general, igy az eredeti nev elveszik. Van valami mod kideriteni az eredeti fileneveket?
Keptelenseg lenne ennyi filet atnezni hogy rajojjek melyik kell... -
Rufusz
tag
Window$ helyere raktam fel Ubuntut a minap, es a telepitesnel az ebadta leformazott mindent... Volt 2 fat32-es particiom, amiket az ubuntuba be sem tudtam mountolni, aztan miutan visszatettem az XP-t, lattam hogy semmi adat nincs ezeken.
GetDataBack-el probalkoztam, de az elveszett adatok legnagyobb reszet nem latja, csupan kb 3GB szamomra haszontalan filet.
Kisse kinos az ugy mert volt par fontos doksim ami nem volt elmentve es jopar kepem is...Szerintetek erdemes massal probalkozni? Linuxos progival esetleg, merthogy ugye linux vagta haza vegulis...
-
EkSYS
senior tag
Szia!
Latsz arra eselyt hogy a kovetkezo problemat valami megoldja? :
Adott Nokia E90. Benne 4gb Kingston MicroSD.SW eleg friss, kartyafuggetlen.
Fotoztam vele, memoriakartyara mentette. Atakarom masolni gepre USB-n es csak egy rakas krix-krax-ot lat a konyvtarak neveinel, file-ok, fotok eltuntek. S.it!
Mit lehet ilyenkor csinalni, meg lehet menteni meg az adatokat valahogy?
Ez memoriakartya vagy telefon hiba (a telefon memoriajaban minden oke)
kosz
b -
brucelili
csendes tag
Sziasztok!
Van egy "kis" gondom: 500 GB hordozható vinyómat nem ismeri fel egy számítógép sem, mindig azt írja ki, hogy nincs leformázva, és felajánlja, hogy most tegyem meg...természetesen nem
van rajta vagy 200 GB adat, fotók, zene, txt file stb, hogyan tudnám visszahozni őket? Eszméletlenül fontos lenne!!! -
liksoft
nagyúr
válasz
SamsungHDJ50 #368 üzenetére
Partíció átméretezés, összevonás esetén az adatterületet a program ÁTMOZGATJA! Ilyenkor menet közbeni hiba végzetes, az adminisztráció és az adatterület nem konzisztens.
Röviden: bebuktad.
Ilyenkor vagy típusos (RAW) mentést tudsz csinálni, vagy elviszed profi adatmentő céghez. De az ő lehetőségeik is korlátozottak.
-
SamsungHDJ50
csendes tag
Sziasztok elég kellemetlen problémám adódott, lehet már valaki irt ilyet de sajnos nem volt időm végig olvasni ezt a reggeteg komentett igy ne haragudjatok leirom mégegyszer.
Szóval a történet a következő... adott egy Samsung 500GB vinyó2 részre particionálva, egy 50 és egy 450 es részre... a 450esem megtelt és az 50esből elvettem 25 GB ét hogy majd idővel hozzá adom a 450es particiómhoz. Igen ám elvenni sikerült de a nyomi progi már nem emlékszem a nevére talán egy particio menegment volt a végére tette a törölt particiót a partici kiosztási táblának ennek köszönhetöen a 450esen minden elszáltt... Fizikailag láthatóak a fájlok de használni képtelen vagyok öket.. ilyen esetben mit csináljak? Ezt a GetDataBack progit régóta használom több kevesebb sikerrel, eltünt particiórol letörölt fájlokat vissza tudtam hozni de most fogalmam sincs mit tegyek, mert lefoglalják azt a 450 Gb méretett az adatok de nem tudom használni öket...
Ha letörlöm a particiót akkor szerintettek visszanyerem az eredeti fájlokat? Vagy csak a hibásakat? 420Gb filmem van sajnos a vinyón a többi nem lenne fontos de a filmek nagyon... Ha valaki tudna segíteni ebben a problémában szívesen megköszönném...
A getdataback ben eljutottm addig hogy step 3 de semmi tovább lépési menü ez a 3.32es NTFS verzió lenne és egy nyomi jogtiszta beszart Vista van rajta...
http://kepfeltoltes.hu/view/080628/mentet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy link hogy innen tovább nem tudok haladni nagyon sűrgős lenne a válaszotok rá...
-
asimon
tag
Sziasztok!
Egy Linksys NAS200-as tárolóban van egy 400GB-s SATA vinyó, amiről egy particinálással faterom eltüntette az adatait.
A probléma az, hogy ez linux alapú.
A GetDataBack sajnos 35 óra futás után sem találta meg az adatokat, gondolom, mert nem fat vagy ntfs fájlrendszert használ a tároló.A kérdés az lenne, hogy linux fájlrendszerhez van-e valamilyen windows alapú fájl visszaállító program?
Előre is köszönöm a segítséget.
Attila
-
orsi##
csendes tag
ez annyira kár
igaz hogy nem olyan emlékek mint amilyeneket élőben szereztem
de olyan jó volt őket visszaolvasgatni , sok vicces dolog volt .
nem értem miért kellett törölni őket.az se segít ha mondjuk én is egy egész partíciót állítok vissza , igaz ? :/
-
orsi##
csendes tag
nagyon úgy tűnik hogy nincs szerencsém
nem tudtok esetleg olyan módszert amivel vissza lehetne állítani a gépet pár nappal ezelőttre vagy ilyesmi ? -
toM517
aktív tag
Udv !
Az tortnent velem, hogy Paragon Partition Magic vagy Manager 9.0-vel particionaltam z 500-as samsungom (HD501LJ) es egyszercsak ujraindult a gepem magatol, termeszetesen az adatok elszalltak, a particiok elvesztek, mivel 3-bol akartam egyet, volt egy 20 aztan jott a 410 es majd valami 30koruli.
Easy Recovery Professionallal es GetDataBack-el is probaltam visszaolvasni a fileokat, a kepek nagyresze oke, habar ezek kozul sem lehet nehanyat olvasni.
A filmek, zenek javaresze vagy nem jo vagy ossze van keverve.. Azaz filmet elinditom es zenet hallok, vagy semmit. A rarok nem olvashatoak. Az iso-k ugy ahogy van kinyirodtak.
Az exek nem indulnak.
Szal totalis katasztrofa, a 410GB-bol kb 30-40 GB maradt meg, ezek kozott vannak a kepek es nehany video es zene.Mit tudnek csinalni? Alaposan megkutyulta valami a particiotablat, hogy lehet visszacsinalni, ha lehet?
Amugy idonkent amikor visszaolvasom az egyik Recovery progival kattog a winya es nem lep tovabb egy ideig, aztan megy, de kb azoknal az adatoknal van az, hogy nem az, ami volt.
Az ES Tool-al is nezegettem, most megy egy Surface Scan es ott is kattogm kb ahol a 410GB particio kezdodik.
Rengeteg fontos adatom, megszerezhetetlen cuccom volt rajta, mit lehet csinalni?Ja es keszult egy LOSTFILE mappa es ebben a telepitett UT3bol csomo kis file meg meg mashonnan, de a legtobbje onnan van.
Menthetetlen? -
orsi##
csendes tag
remélem nem : )
most pl találtam egy ilyen mappát: [002100] ebben vannak az msn-s hangulatjelek lementve. mert amikor naplózza a beszélgetést akkor a hangulatjeleket is menti külön mappába. az összes hangulatjel áprilisból van.
-
liksoft
nagyúr
-
orsi##
csendes tag
vannak ilyen fura nevű mappák amikben nem találtam egyelőre
meg van egy "lost files" mappa , de abban ha jól látom nincsenek html fájlok
csak jpg-k, doc-ok, és mp3-k . egy csomó régi kép , de ami kb 4 napja lett letörölve az sehol.remélem vissza tudom hozni.
ja és azt szeretném tudni , hogy a get data back progi az első lépésénél ki kell választanom hogy melyiken akarom keresni, és az számít hogy én most "physical" vagy hogy "logical drive"-on keresek ?
ezek különböznek valamiben?köszi
-
orsi##
csendes tag
html -ben menti őket ,ha ez így számít valamit.
"csak a tartalmak alapján lehet esetleg összeszedni" ezt hogy érted ?köszi a segítséget
-
orsi##
csendes tag
szia
van egy mappa hogy recycler , de abban nincs , mivel jófej volt és shift deletével törölte szokás szerint.
vagy egyéb kukára gondolsz ? -
orsi##
csendes tag
lefuttattam a programot
és csomó törölt fájlt találtam,
sőt a mappáját is megtaláltam a beszélgetéseknek de a fájlok nincsenek benne, ez így akkor reménytelen ? :/
vagy miért nem látom őket?
remélem tudtok segíteni , köszönömm -
orsi##
csendes tag
oké
köszi a választ, akkor megpróbálom
: ) -
orsi##
csendes tag
sziasztok
nem tudom mennyire él még ez a topik,
de egy olyan kérdésem lenne , hogy véletlenül (legalábbis remélem) testvérem törölt egy mappát amiben az msnes naplózott beszélgetéseim voltak , és most nagyon szükségem lenne rájuk : )az ilyenféle mappákat is vissza lehet hozni ezzel a get data back programmal?
vagy mit ajánlotok?előre is nagyon köszi : )
-
WideBoy
csendes tag
Hi!
Tudna valaki 1 progit ajanlani, amivel a 4GB-nal nagyobb fajlokat is helyre lehet alitani? -
Daweee
őstag
Hello
[link] - ilyen fileokkal van tele majdnem minden. Ezekkel mit lehet kezdeni? -
WideBoy
csendes tag
Hi!
Valaki segitsen! Veletlen sikerult letorolnom kozel 100gb-ot (25db ISO fajl) egy 500gb USB HDD-rol. Es mar harmadik napja probalkozom a GetDataBack-el (legalis) de a siker nem teljes. A torles ota semmi adatforgalom nem volt a winyon! A GetDataBack megtalalja a torolt elemeket mind a 25db ISO-t, de a meret csak 5 mellett lathato. Ezeket sikerult is atmasolnom 1 masik meghajtora. De mi van a tobbivel? Negyszer is probaltam, (eleg hosszu folyamat 7 ora) be a vegeredmeny ugyan az. Mi lehet a gond? -
Daweee
őstag
Üdv!
Megtettem eddigi életem legnagyobb hülyeségét
Újraraktam a windowst, majd le ghost-oltam. Mivel még sose csináltam ilyet ezelőtt, kíváncsiságból megpróbáltam visszatölteni. Nade nem az eredeti helyére, elsődleges vinyó ki, második vinyóra (80Gb ~70% full) pedig ráeresztettem a szellemvasutat... Mondanom se kell, mintaszerűen formázta a drágaszágot, utolsó lehetőség: GetDataBack! eredmény ezt találta össz vissz. Ez gondolom csak a win telepítés (by ghost) a törölt ideiglenes fileokkal... Ha viszont nem, szóljatok
Szóval van még valami esélyem az adataim viszontlátására, vagy örüljek a bónusz 80 giga szabad helynek? -
Timocicu
senior tag
Sziasztok!
Azt az információt kaptam,hogy próbáljak meg itt,Tőletek segítséget kérni.
De nem vagyok ám nagy pc zseni.
-
Dudu67
tag
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy oprendszerem összeomlott (vinyók RAID 0-ban 2 db 120Gb-os megosztva C:=50GB D:= a maradék.)
Újratelepítés után a D meghajtó, mint olyan megszűnt létezni, illetve ott volt, de nem észlelte az oprendszer a partíciót.
Teli volt családi fotókkal, ezek jó része DVD-re ki volt mentve, de egy csomó még csak itt létezett.
Nosza némi bűvészkedés következett, ezután ráeresztettem a Get Datát, ami a nagykönyvben előírtak szerint meg is találta az adataimat,de az összeset lilás-rózsaszínes színnel jelölte meg ami "compressed"-et jelent ugye.Szépen ki is mentette, azonban itt jött a bökkenő.
A mentett adatokat nem hajlandó megnyitni semmi a file-ok mérete, kiterjesztése ott van, de ha egy képet, vagy egy dokumentumot akarok megnyitni a kép helyén egy kis x van, a dokumentumok pedig mindenféle kockákat meg vonalakat tartalmaznak.
Ha valaki tud kérem segítsen végképp elvesztek az adatok, vagy van még remény?
Előre is köszi!
-
baloght40
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy merevlemez fizikailag sérült, akkor van arra esély, hogy a GDB visszahoz róla adatokat. Vagy ne is próbálkozzak vele, forduljak egyből szakemberhez?
Köszi a válaszokat.
-
ImI87
őstag
Hello!
Nem ide tartozik szorosan, de talán itt tudtok segíteni.
Hogy lehet úgy leformázni egy vinyót, hogy visszahozhatatlanul eltűnjön róla minden?
(El szeretném adni a vinyómat, és nem akarom, hogy a következő tulaj egy GDB-vel visszanyerje az összes cuccomat.)
Köszi!
ImI
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kungelfang #323 üzenetére
Szia!
Ami felül lett írva, annak annyi. A többi jó esetben visszahozható, de ennek több feltétele van. Legrosszabb esetben csak töredékek lesznek használhatóak.
Holnap napközben tudok segíteni, ha az úgy jó. Mára zárok.
-
Kungelfang
csendes tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni.
Egy 160 gb-os pata vinyómra tettem véletlenül a windows xp-t. A rendszertelepítés közben persze formázva lett.
Az ott lévő adatokra nagy szükségem lenne. Vissza lehet hozni ezzel a Get Data Back programmal? Mert letöltöttem és nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Vagy egyáltalán vissza lehet-e még hozni? -
kifutg
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Véletlenül sikerült az egyik partíciómat átkonvertálni FAT32-ről NTFS-re Acronis Disk Directorral, csakhát nem volt üres. Képek (jpeg), és filmek (avi) voltak rajta. Feltettem GetDataBack-et, 3.32-es verzió. Elvileg minden remekül megy, még másolni is tudok a végén egy másik partícióra. Mindent visszahozott, viszont megnézni, illetve lejátszani semmit sem tudok! Miért? Más progit kellene használnom?
(WinXp Sp2-m van)Légyszi segítsetek! Köszönöm...
-
Sanci.Bara
csendes tag
Szia!
Elotortenete van a dolognak? Hogyan tortent az adatvesztes?Lefagyas, tapkimaradas, egyeb?Ritkan,de elofordul, hogy hibas block keletkezik a HDD-n a fent emlitettekbol kifolyolag es olyan szerencsetlen, helyen, hogy az all elo mint nalad is. Nincs a HDD semmi, min ha vadi uj lenne! Gyogyitani en a kovetkezo keppen szoktam. Leszkenelem a HDD-t az MHDD progival(vagy Viktoriaval) ha bejott a feltevesem es van hibas blokk a vincsin akkor megkapom az LBA cimet.Ezekutan viszahozom ezt a hibas LBA-t a hddregenerator progival. Ha a hibas LBA logikai volt es sikerul visszahozni, akkor akar meg bootolni is fog a vincsid, ha megse akkor meg mindig marad a GetDataBack-es programok.Udv. es sok sikert.Sandor.
-
bocX
tag
sziasztok!
GDB FAT progival visszanyertem a SD kártyámról majdnem mindent (egy helyen van egy pici szektorhiba - lényegtelen).
STEP 3: megvannak a könyvtárak..látom a fájlokat
...de! nemtudom kimenteni őket...vagy csak GDB-el fogom látni őket? Hogy lehet lementeni gépre a könyvtárakat?előre is köszi!
-
Madtomi
tag
Köszi a választ! Próbálkozok a dologgal még egy ideig egyébként nem, hanem egy ideiglenes xp van fennt ami ramba íródik teljesen és a vinyót nem is használja. De a progik nem is mennek úgy legalábbis egy része amelyiket néztem eddig, hogy amiről mentesz arra mented a cuccokat éppen a felülírás miatt.
Üdv -
liksoft
nagyúr
Szia!
Pár dolog.
- Ugye nem a mentendő winyóra installáltál? Mert akkor a felülírásnak nagy esélye van.
- "Segítséget" ne kérj, ezen a Fórumon ilyent nem adunk
, itt csak legális lehet minden.
- Ha annyira fontos, vidd szakemberhez. Nem olcsó, de Neki van a legtöbb esélye, hogy visszakapd az adataidat. -
liksoft
nagyúr
válasz
AchmeddöDead #312 üzenetére
Kérd szakember segítségét, aki a kezébe is tudja venni a drive-ot. A leírás alapján semmi ötletem nincs.
-
Madtomi
tag
Hali
Lenne egy olyan gondom, hogy van egy vinyóm amin elszálltak a dolgok. A porblémák között az egy vinyó szó az első de ezt megtudom oldani mivel van ideiglenes win-em viszont próbáltam a get data back nevü progi egy korábbi verziójával és látott mindent viszont amikor kijelöltem, hogy állítson vissza mindent akkor az eredeti kb 230-240GB helyett csak 10GB adat jött vissza és ebből csak pár video meg txt lejátszását próbáltam de nem sikerült a dolog.
Egyébként elszállt az NTFS tábla a vinyóról és ezért történt a dolog jelenleg nem nyúltam hozzá a hanem a restartnál egyből látta a vinyót és feltettem egy új vint és akkor láttam, hogy üres a vinyó.
Próbáltam már egy jópár progit, egy része kifagy az analizálásnál köztül az utolsó progi amit ide linkelt az egyik hozzászóló a többi pedeig vagy nem olvasott be érdemleges dolgot vagy pedig bedobott vagy 500 könyvtárat amiben benne voltak a nevek egy nagyon kicsi töredéke de közel sem a teljes.
A dolog csak azért lenne fontos, mert rajta van a szakdogámhoz szükséges alap anyag amit nem tudok megint megszerezni, a filmek, zenék, játékok meg egyéb programok nem érdekelnek mivel azokat tudom pótolni idővel.
Talán tudtok segíteni vagy esetleg ha valakinek lenne egy crack-e vagy key-e a legújabb get data back progihoz akkor azt is kipróbálnám hátha ez már megtudja csinálni normálisan. Én egy régi valami 2.3-as vagy milyen verziót használtam asszem.
Előre is köszi mindenkinek -
AchmeddöDead
csendes tag
nem, semmi jumper. az adatvesztés oka egy rossz meghajtóra telepített xp volt.
csak vmi ötlet kéne, h mit csináljak ,h újra 160-as legyen -
Márton
nagyúr
Nekem egy 120-as vinyóról kellett volna a minap visszaállítanom kb 300 jpg fájlt. (ntfs)
Getdataback trialt letöltöttem, de meguntam a várakozást, amikor több mint 1 órát írt ki a scannelési időre! Biztos én voltam figyelmetlen, lehet ezt valahol állítani?
Próbáltam a back2life plugint TC alá, ami menne is, egyszerü is, de minden fájl előtt várni kell 10mp-t, és nyomni egy gombot. Ez is macera.Aztán rátaláltam a legegszerübb megoldásra:
ntfsundelete.com
kicsi, gyors, INGYENES!Talán nem túl etikus ebben a topicban ajánlani, de hátha más is elakadt a GTB-kel.
-
liksoft
nagyúr
válasz
AchmeddöDead #309 üzenetére
32GB-os limitet nem állítottál be jumperrel véletlenül? Nem lehet, hogy ez vezetett az adatvesztéshez is? Vagy SP2 előtti változat használata?
-
AchmeddöDead
csendes tag
hali. lenne egy olyan problémám, h elkezdtem scannelni egy vinyót getdatabackkel, de leállítottam kicsit később, olyan 20%-nál, és úgy dönöttem, h nem olyan fontosak az adatok.
de most a 160 gigás vinyóból csak 31-et ismer fel. ezzel lehet valamit kezdeni? pls help -
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Volt kezdetben 3 partícióm. Mind NTFS, első primary, maradék logikai
Elsőn van a rendszer: XP
Harmadikon voltak az adatok, progik, stb.
A második okozta a galibát:
Linuxot telepítettem rá, vagyis sokat kipróbálgattam. Szét osztottam ezen partíciót két részre (ext3-ba lettek formázva): rendszer és home miatt, ezért elvileg a harmadik partíció után lett jegyezve. Grub-t majd lilo-t az MBR-re raktam.
Nem is volt semmi gond míg visza nem szándékoztam venni a második partícióból készült 2 partíciót. A partíciós táblám ekkor megsérülhetett
A harmadik partícióm így formázatlan RAW lett és valamiért még bootolható is a partition magic szerint.
Easy recovery RAW recovery-jével, le tudom menteni elvileg az adatokat, de a könyvtárszerkezet minden bukó akkor ha jól tudom.
Sajna, vagy inkább hála az égnem még először találkozom ilyesmivel és láttam pár megoldást, de inkább mennék biztosra. Nincs valakinek valami ötlete esetleges partíciós tábla javításra, vagy arra, hogy hogyan állítsam vissza a harmadik partíciót?
Remélem érthetően írtam le a problémát, de aki jártasabb benne az okítson nyugodtan!Előre is thx!
-
liksoft
nagyúr
Ezt másik témában is leírtad. (CTRL-C , CTRL-V)
Ott válaszoltam.[link]
U.i.: Nem kapsz hamarabb választ, még akkor sem, ha több helyen teszed fel kérdésed. Legfeljebb ha mindenhol "Beléd botlik" egy szakember, elege lesz a spam-től, és nem válaszol. Vagyis pont a fordítottját éred el, mint amit szeretnél.
-
editor1
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene. Tud valaki olyan programot ami a félig (50% környékén I/O error majd kilép általában a programokkból esetleg felajál egy újbóli keresést majt ismét a felénél leakad) olvasható Hdd 2.5”80Gb Toshiba adatait le tudja menteni, addíg amíg olvasni tudja? Mert amiket eddíg próbáltamn egy se tudta csak akkor ha végíg tudja keresni a lemezt. Bosszantó ez, mert a feléig minden rendben talál rengeteg dolgot csak mivel nem futnak végig a programok az addíg visszakeresett dolgok elvesznek mert nincs ilyen opció, (vagy nem találtam) azaz, hogy egy bizonyos lemezterületet vizsgálja csak át az adott program és azt mentse ami még jó! Köszönöm a válaszokat elöre is
-
Lezhawer
csendes tag
Hali
Köszi, de már megoldottam...sajnos úgy van ahogy mondtad. Egy power data recovery nevű csodával sikerült visszaállítanom mindent, de sajnos valóban egy két file nem nyitható meg vagy sérült. Defrag nem is volt talán soha szóval, hagytam inkább így. Annyira nem voltak fontosak az adatok főként csak zene. Azokat meg majd megszerzem újból. Annyi haszna van a dolognak hogy legalább tudom mi az ami elveszett
Azóta a teljes merevlemezt formáztam, azon má élő ember nem talál semmit sem
Azért köszi a választ
-
liksoft
nagyúr
válasz
Lezhawer #302 üzenetére
Szia!
Ha az adatokat már átmozgatta (hiszen partíció egyesítéskor clusterhatárra kell igazítani a második partíciót - vagyis az egészet odébb tenni), de nem fejezte be, hanem valahol leakadt, akkor csoda nem lesz. Csak csoda. Ugyanis a név meg lesz, de nem tudod megnyitni.
Ehhez RAW recovery ajánlott (vagyis adattartalom alapján ad vissza adatot (jpg, doc,....)). Viszont az is csak akkor lesz jó, ha defrag futott nem is olyan régen.
-
Lezhawer
csendes tag
Sziasztok,
Lenne nekem is egy problémám...ügyesen dobott egy error-t a partition magic két partició egyesítésénél és most ott tartok hogy a két partició közül csak a kisebbet látja a másik nincs meg...amin az adatok voltak, tehát amiket vissza kellene állítani. Na most fel is dobtam egy GDB-t ahogy olvastam és nekiestem a nagy hadműveletnek, feltámasztani drága halott bitkatonáimat
Addig meg van a dolog hogy scannelt egyet vagy 45 percig ( Step 1) utána kidobta hogy NTSF filerendszer meg minyavalya ( Step 2 ) ezután jönne valami recovery tree előállítása, ahol elvileg ha jól olvasom kedves elveszett lelketet láthatom újra és kelthetem életre őket.
Na már most, mikor rámegyek a Step 3 -ra hogy csináljon valamit akkor eltűnik minden
, a vinyo dolgozik de nem történik semmi? Ilyenkor mit kellene tennem vagy meddig kell várni hogy megtörténjen a csoda?
-
Cicero
őstag
Fejlemény a Stellar Phoenix látja mind a 3 partíciót, és ha visszakeresést kérek talál fájlokat is. A gond, hogy olyanokat amiket még amikor működőképes volt letöröltem és mellé még a logba beír pár csúnya szektorhibát
Valami szuper kis progitok nincs ami újra feltérképezi a vinyóm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stellar Blade
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest