Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezhawer
csendes tag
Hali
Köszi, de már megoldottam...sajnos úgy van ahogy mondtad. Egy power data recovery nevű csodával sikerült visszaállítanom mindent, de sajnos valóban egy két file nem nyitható meg vagy sérült. Defrag nem is volt talán soha szóval, hagytam inkább így. Annyira nem voltak fontosak az adatok főként csak zene. Azokat meg majd megszerzem újból. Annyi haszna van a dolognak hogy legalább tudom mi az ami elveszett

Azóta a teljes merevlemezt formáztam, azon má élő ember nem talál semmit sem

Azért köszi a választ
-
Lezhawer
csendes tag
Sziasztok,
Lenne nekem is egy problémám...ügyesen dobott egy error-t a partition magic két partició egyesítésénél és most ott tartok hogy a két partició közül csak a kisebbet látja a másik nincs meg...amin az adatok voltak, tehát amiket vissza kellene állítani. Na most fel is dobtam egy GDB-t ahogy olvastam és nekiestem a nagy hadműveletnek, feltámasztani drága halott bitkatonáimat

Addig meg van a dolog hogy scannelt egyet vagy 45 percig ( Step 1) utána kidobta hogy NTSF filerendszer meg minyavalya ( Step 2 ) ezután jönne valami recovery tree előállítása, ahol elvileg ha jól olvasom kedves elveszett lelketet láthatom újra és kelthetem életre őket.

Na már most, mikor rámegyek a Step 3 -ra hogy csináljon valamit akkor eltűnik minden
, a vinyo dolgozik de nem történik semmi? Ilyenkor mit kellene tennem vagy meddig kell várni hogy megtörténjen a csoda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, a vinyo dolgozik de nem történik semmi? Ilyenkor mit kellene tennem vagy meddig kell várni hogy megtörténjen a csoda?