- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Volt kezdetben 3 partícióm. Mind NTFS, első primary, maradék logikai
Elsőn van a rendszer: XP
Harmadikon voltak az adatok, progik, stb.
A második okozta a galibát:
Linuxot telepítettem rá, vagyis sokat kipróbálgattam. Szét osztottam ezen partíciót két részre (ext3-ba lettek formázva): rendszer és home miatt, ezért elvileg a harmadik partíció után lett jegyezve. Grub-t majd lilo-t az MBR-re raktam.
Nem is volt semmi gond míg visza nem szándékoztam venni a második partícióból készült 2 partíciót. A partíciós táblám ekkor megsérülhetett
A harmadik partícióm így formázatlan RAW lett és valamiért még bootolható is a partition magic szerint.
Easy recovery RAW recovery-jével, le tudom menteni elvileg az adatokat, de a könyvtárszerkezet minden bukó akkor ha jól tudom.
Sajna, vagy inkább hála az égnem még először találkozom ilyesmivel és láttam pár megoldást, de inkább mennék biztosra. Nincs valakinek valami ötlete esetleges partíciós tábla javításra, vagy arra, hogy hogyan állítsam vissza a harmadik partíciót?
Remélem érthetően írtam le a problémát, de aki jártasabb benne az okítson nyugodtan!Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest