Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Volt kezdetben 3 partícióm. Mind NTFS, első primary, maradék logikai
Elsőn van a rendszer: XP
Harmadikon voltak az adatok, progik, stb.
A második okozta a galibát:
Linuxot telepítettem rá, vagyis sokat kipróbálgattam. Szét osztottam ezen partíciót két részre (ext3-ba lettek formázva): rendszer és home miatt, ezért elvileg a harmadik partíció után lett jegyezve. Grub-t majd lilo-t az MBR-re raktam.
Nem is volt semmi gond míg visza nem szándékoztam venni a második partícióból készült 2 partíciót. A partíciós táblám ekkor megsérülhetett
A harmadik partícióm így formázatlan RAW lett és valamiért még bootolható is a partition magic szerint.
Easy recovery RAW recovery-jével, le tudom menteni elvileg az adatokat, de a könyvtárszerkezet minden bukó akkor ha jól tudom.
Sajna, vagy inkább hála az égnem még először találkozom ilyesmivel és láttam pár megoldást, de inkább mennék biztosra. Nincs valakinek valami ötlete esetleges partíciós tábla javításra, vagy arra, hogy hogyan állítsam vissza a harmadik partíciót?
Remélem érthetően írtam le a problémát, de aki jártasabb benne az okítson nyugodtan!Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest