- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Lenne egy kis problémám:
Volt kezdetben 3 partícióm. Mind NTFS, első primary, maradék logikai
Elsőn van a rendszer: XP
Harmadikon voltak az adatok, progik, stb.
A második okozta a galibát:
Linuxot telepítettem rá, vagyis sokat kipróbálgattam. Szét osztottam ezen partíciót két részre (ext3-ba lettek formázva): rendszer és home miatt, ezért elvileg a harmadik partíció után lett jegyezve. Grub-t majd lilo-t az MBR-re raktam.
Nem is volt semmi gond míg visza nem szándékoztam venni a második partícióból készült 2 partíciót. A partíciós táblám ekkor megsérülhetett
A harmadik partícióm így formázatlan RAW lett és valamiért még bootolható is a partition magic szerint.
Easy recovery RAW recovery-jével, le tudom menteni elvileg az adatokat, de a könyvtárszerkezet minden bukó akkor ha jól tudom.
Sajna, vagy inkább hála az égnem még először találkozom ilyesmivel és láttam pár megoldást, de inkább mennék biztosra. Nincs valakinek valami ötlete esetleges partíciós tábla javításra, vagy arra, hogy hogyan állítsam vissza a harmadik partíciót?
Remélem érthetően írtam le a problémát, de aki jártasabb benne az okítson nyugodtan!Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest