- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
krivy
tag
Sziasztok!
A gondom a következő: szokásos dolog,win nem ismeri fel a winyót,de a felügyeleti eszközöknél megvan csak "olvashatatlan".
Végignyomtam a GDB-t,csináltam már Image fájlt is (250GB),de onnantól kezdve semmi. Nem tudom megnyitni sem.
Néztem videót a youtube-on is,hogy kell használni ezt a progit. Ott másoltak is vele. Én ha rámegyek arra,hogy copy,akkor előugrik egy ablak,hogy hova szeretném menteni és utána rányomok,hogy OK és bezáródik. Persze nem másol át semmit.Ilyenkor mi van? Pedig mindent lát,ami a winyón van.
Please HELP!
-
Akiseki
csendes tag
Hello. Remélem valaki tud segíteni. A következő történt újra akartam rakni az Xp-t beléptem telepítőbe előhozta a partíciókat. Letöröltem a C-t ( amin az Xp volt) felraktam az xp-t ... belépek és nézem a D-t törölte le ( amin a cuccok voltak) pedig biztos C-t töröltem. csak megcserélte őket.... =S Nos azokat akarom visszahozni ami a D-n volt ... ez lehetséges ezzel a programmal vagy bármi mással ?
-
Core2duo6600
veterán
Én meg rossz hdd re tetettem a OING el a mentésemet.
Most imádkozom, hogy minél többet visszahozzon a GDB -
copiapo
csendes tag
Neki estem a GDB progammal, ami meg is találta az összes adatot!
Majd amikor a 3. lépéshez került a sor ami a copy-t jelenti, nem történt semmi.
ez azért van mert ez csak egy demo? -
copiapo
csendes tag
A típusa Maxtor. Használt és tele van.Asztali.
Még nem teszteltem semmivel, mert nem tudom mi lenne a jó.
Félek, hogy elvesznek az adatok ha egyáltalán még megvannak.
Az igazság az, hogy cseréltem alaplapot és vettem egy új 500-as vinyót.
Majd egy darabig még üzemelt is mindkettő.
Aztán az alaplapon átcseréltem a Sata csatlakozókat. Újraindításkor már azt írta, hogy olvashatatlan. Azóta mindegy hová dugom a kábelt már mindig ezt írja.
A lemezkezelő csak úgy ismeri, hogy meghajó, de se típust, se adatot nem ír ki.
Az eszközkezelő mindent rendben talál. Az illesztőprogramot is.
Kösz előre is! -
copiapo
csendes tag
Tanácsot kérnék, egy SATA 120GB vinyóval kapcsolatban.
A gép az eszközkezelőben látja a meghajtót, és a lemezkezelő is.
De a kezelő azt írja ki hogy olvashatatlan és az ikonján piros alapon fehér kereszt van.
Köszi előre is! -
Anubis_9
addikt
Had osszam meg veletek az örömöm!
Ezzel a programmal minden cuccomat vissza tudtam állítani, még azt is, emit a GetDataBack nem is látott!
Ontrack EasyRecovery Professional v6.12.02
-
S.Gery
csendes tag
AVE!
Az a helyzet, hogy az 500 GB-os winchesteremről eltűntek a partíciók...
Nekiestem a GDB-vel, meg is talált minden fájlt (ahogy észrevettem) a valódi méretükkel, de sem a nevüket sem a kiterjesztésüket nem adja hozzá. Amikor feltérképezi a merevlemezt közben sorolja a fájlneveket és a kiterjesztéseket is, viszont amikor az "intézőben" a scannalés után nincsenek se fájlnevek se kiterjesztések.
Mit tudok tenni?
Nagyon fontos adatok is vannak rajta. -
liksoft
nagyúr
válasz
Anubis_9 #482 üzenetére
Első menetben másold ki a meglévő adatokat másik drive-ra.
Az adatvesztést felülírás okozhatta. Ennek okát jó lenne kideríteni, de csak mentés után.
Ha név alapján nem sikerül mindent lementeni, és hiányzik még fontos, akkor RAW recovery programmal célszerű próbálkozni. Visszaolvasva (keresve) találsz.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Sok adatot visszahozott a GETDATA, de mégtöbb eltűnt. Ezek 6 karakteres könyvtárakban lennének vhol... Pl. 00014D, stb. Ezeknek a könyvtáraknak a tartalma üres...
Hogy lehetne ezeket visszaállítani?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Ma délelőtt lefuttam a Paragon Partition Manager Professional v8.5 töredezettségmentesítőjét az 500-as Samsungom 250 GB-os partícióján (ezen volt a Win). Sajnos egy kis áramszünet miatt resetelt a gép. Újraindulás után nem töltődött be az OP rendszer. Gondoltam csinálok egy XP javítást a telepítő lemezről, de meglepetésemre egy az egyben törlődött a partíció. Azt írta ki, hogy 250 GB-ból szabad 250 GB...
Mit tehetek? Próbákozzam a GETDATABACK-kel? Egyenlőre nem próbáltam még semmit sem csinálni vele. Milyen progival állíthatnám vissza a partícióm (rajta az adataimmal)?
Köszi!
-
liksoft
nagyúr
válasz
eladohardver #476 üzenetére
Nagyon nem mindegy mikor mit csinálsz. Most például több évi könyvelést próbálok visszahozni 1,2GB-os winyóról, mert meghalt. De más már próbált segíteni, megnézte milyen belül. Nem VOLT sérült. Utána már az volt. Számítástechnikai cég szervize feltehetőleg ahol megnézték, több márkás gyártó szakszervize. Vagyis "szakmabeli" is tud szépen "segíteni".
-
liksoft
nagyúr
Leírtam!
1. Végy elő egy másik winyót.
2. Telepíts rá OS-t.
3. Tegyél fel rá alkalmazásokat.
4. Tegyél fel rá videokat, képeket, stb... (teszt adatbázis)
5. Formázd újra.
6. Tedd másik gépbe, ahová az adatmentő programokat már telepítetted.
7. Próbáld ki az adatmentő psrogramokat.Vagyis gyakorolj, tanuld meg mit kell velük csinálni.
A fentieket itt: "(elsajátítható másik nem a mentendő drive-on a Te mentésedhez, pár nap gyakorlattal)" már leírtam, csak nem ilyen részletesen.
Ha ez számodra nem járható út, akkor keress szakembert.
Szerk:
Azt elfelejtettem írni, hogy a szervizes egy szakma. A rendszergazda egy másik szakma. A programozó egy harmadik szakma. És egészen véletlenül az adatmentés is egy szakma.
-
eladohardver
őstag
hehe szakmai tudás ****
-
Kleroo
veterán
Jó-jó. persze logikus.
én olyan mélységig értettem, hogy melyik program honnan szedhető le, és használatakor kb mit kell csinálni. Végig figyelni kell, vagy csak végigfut a progi és átnézni hogy mi használható.és az elején kb mit kell kalibrálni ha kell. csak egy vázlatos terv -
liksoft
nagyúr
Szia!
Mivel ebből élek, vagyis a csemetém ebből kapja a kenyeret, nem írom meg mit mikor és hogyan. Hiszen ez már a szaktudás bizonyos része (elsajátítható másik nem a mentendő drive-on a Te mentésedhez, pár nap gyakorlattal). Így sajnálom, de azt mondom, add le mentésre szakemberhez, ha Te nem tudod megcsinálni.
Szívesen és örömmel elmondom mit lehet használni ha logikai hibáról van szó, a fajtájába is segítek, leállíttatom a mentési kísérleteket, ha fizikai sérültről van szó, vagyis útmutatást szívesen adok, de a kézfogás (sajnos a fogyasztói társadalom kizsákmányoló életvitele miatt) már pénzbe kerül. Rákényszerülök, hogy enni tudjak. Sorry
-
Kleroo
veterán
pontosítom akkor:
Az ismerősöm egy kedves lányka. gépezett-gépezett, és egyszer csak lefagyott nem értette.
Szólt a bratyójának, aki azt mondta intézkedik.
Aztán amikor visszahozta a gépet, és a lányka bekapcsolta, konstatálta, hogy MINdene eltűnt.
Sajnos olyan nagyon jóban nem vagyunk hogy én csináljam neki a műveleteket, meg most időm sincs.
így kicsit bővebben kifejtenéd a 2 progi használatát? -
liksoft
nagyúr
Szia!
Egyetértek a kifejezéssel! (Sőt, finom voltál és nőies!
)
Ami felül lett írva, annak annyi. A többi adat visszahozatalára kétlépcsős mentést javasolnék.
1. A GDB-vel a maradék adminisztráció alapján a név szerint még elérhető adatokat lenne célszerű menteni.
2. RAW recovery programmal a jpg, doc, txt, mpg, avi, stb..... adatokat név és adminisztráció nélkül próbáljátok menteni.Mindkettő adatait tételesen át kell vizsgálni. Lesz ami visszajön, de sok megy a levesbe. A meglévő új rendszert használni tilos, hiszen a használat során folyamatosan felülírások történnek, vagyis a visszamenthető anyag mennyisége csökken, de drasztikusan!!!!!
Azért én több dolgot nem értek.
A barátod miért bízik meg ennyire egy berendezésben? Ha csak szimplán bedöglik, akkor mégnagyobb lesz a veszteség. Ha tudja pótolhatatlan adatok vannak rajta, erről a szerelőt tájékoztatta-e? A szerelő miért nem kérdez rá az adatok fontosságára?
MENTENI - MENTENI - MENTENI !!!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Egyik keedves ismerősömnek tönkrement a videeókártyája, és a kontár barátai, új videókártya mellé új windowst is tettek.
A probléma az, hogy az ismerősöm ÖSSZES adata a c-n volt.
Teljesen ki van bukva. 4évnyi fotó, saját versek, kották, videók, személyes dolgok.
Nagyon jó lenne legalább egy részüket visszahozni.
csak tudtommal formatálás után nem nagyon lehet. SEGÍTSETEK -
eladohardver
őstag
aha aha
-
liksoft
nagyúr
válasz
eladohardver #468 üzenetére
Szia!
A drive nagy valószínűséggel hibás, feltételezhetően cserére szorul.
A GDB demo változatát letöltöd, fizetsz, kapsz regisztrációs kulcsot, és azzal teljes értékű rendszered lesz.
-
eladohardver
őstag
Ahoj! Ilyenkor mit lehet tenni? Prime kifagyasztotta a pc-t és reboot után az fogad h hiba a kötetben... Esetleg honnan lehet leszedni a Data get back telljes értékű szoftverjét ha arra lenne szükségem?
-
btl
csendes tag
Sziasztok! Látom pörög a fórum, így én is próbálkoznék egy kérdéssel.
Van egy sata-s vinyóm, xp-t használok. Azon c,d és e meghajtók. Tegnap éjjel Partition Magic 8-cal szerettem volna d+e-t egyesíteni, ám a végeffelé kiírt egy hibaüzenetet és a pm nem dolgozott tovább, gyakorlatilag lefagyott a program. Egy barátom javaslatára, lefuttattam rajta a Get data back-et. A 200 gigából 80-at talált. A fentebb olvasott vegyes megelégedésekhez képest én a középmezőnybe tartozom. Viszont esetemben azon a 2 partíción nemrég volt formázás, nem volt sűrű a file mozgás és a legkisebb file is 350 MB.
Mit tehetek még? Próbáljak ki másik programot? Vagy ez ennyi volt? A GDB-et esetleg másfajta üzemmódban lefuttatni? (én a default-ot használtam)Előre is köszönöm!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Andrew1976 #463 üzenetére
A GDB csak logikailag hibás drive adatait tudja menteni. A Tiéd fizikailag ment tönkre (elektronika, vagy mechanika). Erre nem gyógyír ez a progi. Csak adatmentéses szakember.
-
Andrew1976
csendes tag
A következő a jelenség:
Winchester amin az op. rendszer volt behalt.
A másik winchesterre telepítve lett az XP.
Viszont a hibás winchesteren lenne némi adat amire szükségem lenne.
Ha a Winchestert berakom a gépbe akkor a BIOS kiírja a típusát és a méretét, majd kiírja hogy hibás.
Az XP viszont nem látja.
Letöltöttem a GetdatatBack progit de nem írja ki ezt a HDD-t, csak a két particiót a másikról illetve a DVD-t, CD-t.Kérdésem: Én csinálok valamit rosszul vagy ebben az esetben ez a progi nem tud nekem segíteni?
-
liksoft
nagyúr
Ilyen log-ról nem tudok. Viszont, ha nem írták felül, visszahozható. Mivel először a file-ok törlése történik meg a mappában, így annak utolsó módosítási dátuma a törlés időpontját kellene tartalmaznia. Ezt adatmentő programokkal tudod ellenőrizni. FONTOS! A drive-ra írás NE történjen! Vagyis használni tilos, az adatmentést másik gépben kell elvégezni.
-
skoos
őstag
Kérdésem nem pontosan ebbe a tárgykörbe tartozik, de szerintem, ha valahol, akkor itt kaphatok rá választ.
Adott egy Windows 2000 sp4-es gép, és nyomaveszett egy fontos (munkához alapszükséglet, üzleti forgalomnyilvántartó rendszer) mappának. Cakk um pakk. Fontos lenne kideríteni, hogy ez a mappa a számítógépben rejtőző szellemjárás illetve vírusok közbejárásával tűnt-e el, vagy a user törölte le a nehezebb leltárlekövethetőség reményében.
Van esetleg a rendszerben mappa logolás? Hogy mely felhasználó mikor hozta létre vagy törölte az adott mappát? Ki lehet valahogy ezt deríteni?
Megköszönném, ha segítenétek!
szerk.: NTFS vinyóról beszélünk
-
GoRoli
csendes tag
Sziasztok,
nagyon kérlekek Titeket, valaki segítsen.Vettem egy új külső hdd-t, amire elkezdtem letölteni, le is szedtem majd 60GB cuccot, amikor az egyik dvd-t ki akartam csomagolni, akkor derült ki, hogy fat rendszerű, ami nem támogatja a 4GB-nál nagyobb fájlokat.
Nekiestem partition magickel, hogy felosztom kettőre és átmásolom az ntfs-re, de a meglévő részt is ntfs-re formázta és eltűnt mindenem.
Próbáltam a get data backkel (ntfs), de nem talált semmit csak extend és system volume information mappákat mindkettő részben. Nem tudom mit csináljak, azóta nem írtam rá semmit és nem értem mit nem csinálhatok jól.Ha van valami tippetek kérlek segítsetek, sajnálnám azt a sok letöltést veszni hagyni…
Előre is köszönöm!
-
hans01
csendes tag
Hat ez szep! Akkor meg vagyok b.....va .
Ez a 8 byte tenyleg nagy takarekossag.
A videok, amiket filmeztem, mind hasznalhatoak, a kepek is es a programok is, de sajnos a toredezett excel fajlok nem. Most eppen fut rajta egy Raw recovery, de szerintem ez mar csak csok a doglott lonak.
Ezutan a legjobb backup az lesz, hogy hetente egyszer elkuldom emailban sajat magamnak azt a fontos 4-5 excel fajlt.
Koszi az infot. -
liksoft
nagyúr
"mind1" ??
Válasz. A formázással az NTFS fizikai elhelyezkedését törölted. A túlságosan szegmentált file-ok elhelyezkedése az NTFS-ben több bejegyzésben helyezkedik el, mely bejegyzéseknek van ugyan egymásra mutatása, de az az NTFS-en belüli rekord sorszám. A bejegyzés viszont NEM tartalmazza a saját sorszámát. Ez a redundáns adat biztosíthatná az NTFS sérülése esetén a tökéletes helyreállítást, de a fejlesztők kispórolták. Ez 8 byte "takarékosság".
Vagyis a töredezett állományok egyértelmű helyreállítása a fentiek miatt nem lehetséges. Ha valamilyen adatmentő program mégis megpróbálja, teljesen értelmetlen adatok is keletkezhetnek, ami nem az adatmentő program, hanem a file-rendszer tudásából adódik.
Formázás után már az eddigi mentés is szép eredmény.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Nem kapkodhatsz annyira, hogy így hemzsegjenek az elírások és helyesírási hibák a hozzászólásodban. Itt a PH-n MINDENKI figyel szép anyanyelvünkre. Megkérlek TE is érezd ezt fontosnak, és csak ellenőrzött, lehetőleg hibátlan írást hagyj fennt az oldalon.
Előre is köszönöm!
Ez ugyan OFF, de érzem olyan fontosnak, hogy jól olvasható legyen.
-
hans01
csendes tag
Szia Lawn!
En is ygan ezt csinaltam, sikeresen, de en elobbre jutottam azzal, hogy adam egy quick formatot is, hogy az XP felismerje
Ha GDB-et fogod hasznalni, ahoz nem kell lassa az XP, eleg ha a Bios latja.
En hasznaltam 4-5 progit, de csak ketto volt valamire valo.
A GDB mind a 355 gigat visszaszedte, de a legfontosabb excel file-t nem, gondolom azert , mert azokkal minden nap dolgoztam es szanaszet vannak a HDDn.
Na, de megprobaltam a Nucleus Kernel progival is, az csak 155 gigat szedett vissza, de erdekes modon ha a kresojebe beirom az xls-t, akkor megmutatja, hogy ott vannak es meg a meretet is, de a keresobol nem tudok diret ramenni es az utat, amit mutat az nem jo, mert ugy nem kapok meg semmit.
Van valakinek tapasztalata a Nucleus-al?
Koszi
vagy van valami jobb progi? -
kiscsáko
tag
válasz
kiscsáko #449 üzenetére
közben már kipróbáltam, és működött, bár nem tudom, hogy milyen módban ment, mert nem találtam olyan beállítást.a runtime getdataback softverét használtam, elég jó progi.
de ez a topic nagyon jó, köszönöm nektek hogy sikeresen meglettek az adataim, ez egy nagyon hasznos topic.a tapasztalatom az, hogy: kb. 6-7 bekapcsolás után is meglettek az adatok, legalábbis elég nagy részük nem tűnt el, sőt még olyat is talált amit már elég régen töröltem a winyóról.
mostmár csak az a gondom, hogy nem tudok lementeni majd 180 gigát, mert nincs másik ekkora vinyóm...egyébként a problémát az okozta, hogy nyomtam egy resetet miközben ment a part manager...:S nem gondoltam, hogy ekkora galibát okozhat, mostmár tudom...
-
kiscsáko
tag
sziasztok!
sikeresen töröltem egy csomó fájlt, ami még nagyon kéne,(játszottam a part managerrel)
már szépen visszaolvastam, csak azt nem tudom, miként lehet egy sata drivert read-only módba tenni, tud valaki segíteni?üdv, kcs
-
Lawn
tag
Sziasztok!
Adott 1 problema:
Windowst installaltam, 2 hdd-m van. Az egyiken voltak a mentett cuccaim, a masikon pedig a windows. Lama voltam es a windows installalas elejen a mentett cuccaim hdd-n particiot letoroltem.Most ugy allok, hogy a windowst felraktam a masikra, de a mentes hdd-t egyelore csak a lemezkezeloben latom mint particionalatlan terulet es formazni kellene. Van valami esely a formazas utani adatvisszallitasra?
Thx,
Lawn -
madipeti
csendes tag
sziasztok!
annyi problémám lenne, hogy sikerült letörölnöm egy fontos rar fájl-t az asztalomról és nem tudom visszahozni GDB-kel se,pedig csak 1 hete lett véglegesen törölve,kérlek segítsetek,ja és többször volt futtatva törlés után a Ccleaner progi -
liksoft
nagyúr
válasz
littlemole #445 üzenetére
Szívesen. Ebből többet nem igazán lehet kihozni. Grat!
-
littlemole
őstag
A raw recovery végül is elég sok képet talált.
Word documentumot kevesebbet. De hasznos kis program.
De összességében elégedett volt az eredménnyel a srác. Mondjuk többet tenni nem tudtam volna.Köszi a segítséget.
-
littlemole
őstag
Hát lefutott a GDB.
Nem sok mindent talált ami értékelhető lenne. Leginkább olyan win fájlokat amik most is rajta vannak.Kérdeztem a srácot milyen fájlokat keressek. Word, dokumentumok amiket keresni kellene. Ezeket a fileokat a my documents mappában tartotta.
Semmi más. Filmek nem, zene nem.
A GDB eredményében nem láttam semmi doc filet ezeken a helyeken.Akkor azt mondod hogy egy Raw recovery programot kell hogy futtassak.
Kérdeztem a defragot. Azt mondta gyakran csinálta, legutóbb talán 2 hete.A GDB eredményénél van három különböző szín. A zöld csak a show recommneded, a többi a show all nál jelenik meg.
Miért vannak ezek különböző színekkel?
zöld FAT32 sector at 3926053 cluster size 64 (43.6GB)
sárga FAT32 sector at 3926053 cluster size 64 (43.6GB)
piros FAT32 sector at 3926053 cluster size 8 (5.77GB) -
liksoft
nagyúr
válasz
littlemole #442 üzenetére
Ha FAT partíciót kell menteni, akkor a FAT változatot. Ha ilyen volt az eredeti partíció is. Ha viszont NTFS lett nyakon csapva, akkor az NTFS változat kell majd.
Ha FAT volt, akkor csak RAW recovery fog segíteni. Abban az esetben, ha viszonylag sűrűn futott a defrag. Különben siralmas eredményre számíthatsz.
-
liksoft
nagyúr
válasz
littlemole #440 üzenetére
-
liksoft
nagyúr
válasz
littlemole #438 üzenetére
Nem volt elég, hogy a fontos adatok nagy részét (adminisztrációt legalábbis) az újrainstall felülírta, Te még használod (rendszer folyamatosan gyalulja szépen lassan a maradékot), és még írnál rá a GDB installal is? Ilyen esetben 230V kihúzásával AZONNAL szoktam leállítani a rendszert, hogy a leállási procedúrával se írjon felül adatokat! Azonnal kiveszem a gépből, és másik gépben, read only módban mount-olom fel az adatmentéshez!
Mivel sok file-név felül lett írva, így a GDB futása után egy RAW recovery-t is célszerű futtatni, hogy a felületről a típusuk alapján azonosítható adatokat is kimentse.
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #437 üzenetére
Új infó hogy a winyó két részre volt particionálva. A win installkor az elsőn lévő adatok lettek formatálva, és a második partición lévők megvannak. Viszont a fontosak az elsőn voltak. Hol máshol.
Beleolvastam a GDB manualjába. Ott laptophoz azt írja hogy fizikailag el kell távolítani a winyót.
Esetemben a winyó működik. Szükséges fizikailag eltávolítani, vagy elég ha felinstallálom a GDB et a laptopra. Onnan elindítom a programot, és amit sikerül visszanyernie, azt egy USB s merevlemezre átmásolni?Ha el kell távolítani a winyót, akkor működik az adatvisszanyerés akkor is ha USB külső házba rakom bele, és azt csatlakoztatom az én gépemhez?
-
littlemole
őstag
Kéne egy kis tanács.
Egy barátom laptopján a windows megnyikkant.
Javító CD be, remélve hogy a win csinál egy repairt. Ellenben amit csinált az az, hogy felrakta a wint , meg még plusszban le is formázta a winyót. De hogy ezt ki mondta neki nem tudom, mert recover volt a parancsban.Szóval az eredmény. Van egy Friss win rajta a maradék terület meg formázva. Nem volt ráinstallálva másolva semmi, felülírva nem lettek az adatok. Vissza tudom nyerni a GDB progival az adatokat? Vagy van valami más progi ami erre a helyzetre jó lenne.
Sohasem használtam még a GDB et (szerencsére), remélem nem túl bonyolult.
-
liksoft
nagyúr
-
Solad
addikt
nos veletlenul sikerult torolnom egy szep mennyiseget a vinyomrol. az ntfsundelete nasznalhato alternativa, vagy probaljak esetleg mast?
-
liksoft
nagyúr
-
RockHaRD
addikt
válasz
RockHaRD #429 üzenetére
annyi kiegészitést tennék még hozzá, hogy a particio mérete nem változott, konkrétaán egy 250gb-os vinyó van séztdobva 100+150, ebből a 100-on volt a windows, és ujrarakáskor én delee particiot nyomok, aztán ujra particionálom ugyanakkorára, és format, és ugy rá a windows. Ez történt most is, csak a dokumentumokbol nemtudtam kimenteni a cuccost.
-
-
sylard8
tag
sziasztok!
getdata back-et használok,de vmiért a visszaállított fájlokat nem lehet használni..
a .pdf állomány rosszul vannak kódolva,mp3 fájlokat nem lehet lejátszani stb.segítségeteket előre is köszönöm!
Sz.
-
Timi65
csendes tag
Sziasztok következő a problémám : a fényképezőgépemből amiben nem volt memória kártya elvesztek a képek ha valaki tud rá megoldást nagyon szépen kérem segítsen írjon előre is köszönöm!!![
-
-kdM-
senior tag
hello!
nekem olyan gondom lenne, hogy rossz meghajtora eresztettem ra egy gyorsformazast raadasul meg is szakitottama get data back vissza tudja nekem varazsolni az adatot? (~500gb)
a windows most formazatlan meghajtokent latja
-
caracarn
csendes tag
Hali másik témába is írtam, de látom itt is aktuális a kérdésem.
újra kellett particionálni a winyómat. A GDB-vel sikerült visszahoznom az adatokat, de a 140 Gb-ből semmit nem tudok használni. Ahogy sokan írták előttem a helyet foglalja meg a név is stimmel, de nem indul el semmi. Amiket olvastam hozzászólásokat pár adat ott is ilyen volt de nem mind. Szerintetek lehet még valamit kipróbálni, hogy visszanyerjem a filokat? -
PPeter
addikt
CD-RDiagnostic vagy IsoBuster programok kellenek neked, de ezeket megvenni (vagy warezelni) nem biztos, hogy érdemes. Ha a Nero látja a korábbi sávokat, akkor a Extras-> Save tracks (magyar Neroban is hasonló a menüpont, de olyat én nem használok) menüpontok alatt bizonyosan le tudod menteni a legkorábbi sávot, amit ha image-ként felmountolsz Deamon Toolsban, akkor a tartalmát látnod kell. A további sávokat így nem tudod lementeni (illetve a sávot leszedni lehet, csak a tartalma lesz értelmezhetetlen image-ként a relatív eltolódó logikai szektorok miatt). Az IsoBuster programmal le tudod szedni az egyes sessionk diszkrét és megosztott tartalmát is.
-
delll
csendes tag
Van a DVD menet, az a fő. Abban vannak Menet 01, 02...., ezekben vannak Sáv 01, 02... ISO9660 Joliet módban. Viszont az utolsó menetben ADAT módban van valami.
Ez valójában elég misztikus dolog, fogalmam sincs, mit jelent és hogy történhetett. Ha tudsz segíteni azt megköszönöm.Üdv
-
delll
csendes tag
Sziasztok!
Egy dvd-re pakolgattam fel a fényképeket többmenetes módban, régi néróval. Eddig mindíg sikerült, de most egy másik gépen, frissen felrakott néróval csináltam, többmenetes folytatásban.
Az történ, hogy az összes eddigi fénykép eltünt a lemezről. Néróban látni a mappákat, de a fényképfileok mellett egy piros x van, ami gondolom azt jelenti, hogy törölve. Tehát elvileg ott van de semmi nem látja. Mert ugye egyszer írható dvdről nem lehet törölni?
Van e valami szoftware, amivel helyre tudnám állítani őket?Köszi
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Van 1 80GB samsung vinyó.
Le szeretném törölni úgy hogy pl a data recovery vagy hasonló progikkal ne lehessen az adatokat visszakeresni!
Egy sima formázás/mélyformázás segít?
Hallottam olyan progiról ami "kinullázza" a szektorokat. Létezik ilyen?
Mit javasoltok? -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Gyors formázott DVD-RW lemezről lehet valahogy visszamenteni az adatokat?
-
sanyixXx
senior tag
hali!
hálózatból is tud keresni a GDB? kéne egy laptopról menteni, de egyelőre csak lan kábellel tudnám a gépre kötni. vagy keressek vmi átalakítót?
-
liksoft
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest