- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezhawer
csendes tag
Sziasztok,
Lenne nekem is egy problémám...ügyesen dobott egy error-t a partition magic két partició egyesítésénél és most ott tartok hogy a két partició közül csak a kisebbet látja a másik nincs meg...amin az adatok voltak, tehát amiket vissza kellene állítani. Na most fel is dobtam egy GDB-t ahogy olvastam és nekiestem a nagy hadműveletnek, feltámasztani drága halott bitkatonáimat
Addig meg van a dolog hogy scannelt egyet vagy 45 percig ( Step 1) utána kidobta hogy NTSF filerendszer meg minyavalya ( Step 2 ) ezután jönne valami recovery tree előállítása, ahol elvileg ha jól olvasom kedves elveszett lelketet láthatom újra és kelthetem életre őket.
Na már most, mikor rámegyek a Step 3 -ra hogy csináljon valamit akkor eltűnik minden
, a vinyo dolgozik de nem történik semmi? Ilyenkor mit kellene tennem vagy meddig kell várni hogy megtörténjen a csoda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Horgász topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest